Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den (ahoj)
Prvně bych chtěl vyjádřit poděkování za skvělý freehosting. Zkusil sem 3 (4) » endora vítězí.
Teď k dotazu :
Před 14dny jsem objevil Joomlu!. Tak si s tim různě hraju atd...
Jediné co mě "u vás" trochu zarazilo, byla (je) rychlost přenosu dat. Pokud kopíruju soubor normálně z FTP přes TC tak rychlost je cca 120kB/s. Pokud použiju buttonek "Download" který odkazuje na ten samý soubor tak rychlost přenosu je max 65kB/s.
Chtěl bych se zeptat jestli je to (i ta rychlost 120kB/s) řekněme "normální" ?!?
Případně jestli by u PLUS došlo ke "zrychlení" (což pochybuju když to nepíšete ve FAQ)
Jasně nepotřebuju náký 3MB/s ... ale těch 65kB/s mi až moc připomíná modem .
WEB : http://www.panfazole.hys.cz
JOOMLA 1.5.20
Díky.
S pozdravem Petr
Kde mate buttonek Download ?
No tak buttonek "Stáhnout" no
rychlost u ftp je v poradku - omezeni aby ftp nebylo zneuzivano na warez atd
u webu zalezi kolik lidi je zrovna na vas web pripojeno. U plus programu jsou limity mirne vyzsi a pravdepodobne se budou jeste navysovat
u webu zalezi kolik lidi je zrovna na vas web pripojeno. U plus programu jsou limity mirne vyzsi a pravdepodobne se budou jeste navysovat
myslím že omezení velikosti na soubor je dost na to aby to chránilo proti tomu od tohohle je edisk, rapidshare a czshare, download bych tak extrémně nebrzdil, aspon tak 200kb/s by se mi taky líbilo :geek:
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Bohuzel nechapu co je mysleno omezenim na soubor.
Kdyby to tak vazne bylo tak denne nemazu dva ucty s warezem a rapid leechem .
ja myslel spíš jako přímy upload od uživatelů - upload_max_filesize
to aby tam daval něco samotny admin sem na mysli neměl
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
u ftp je zasadni rozdil download a upload .
Upload (nahravani stranek na server) je bez omezeni
Download (stahovani stranek ze serveru) je omezen z duvodu zneuzitelnosti pro warez .
u ftp je zasadni rozdil download a upload .
Upload (nahravani stranek na server) je bez omezeni
Download (stahovani stranek ze serveru) je omezen z duvodu zneuzitelnosti pro warez .
Jo to sem si vsimnul ked som si chcel zalohovat svoju stranku na moje pc ...
Omg lol , som sa teda nacakal ..
Ale ten warez uznavam .. je to dobre tak jak je ...
----------PC Expert---------
+ Digital World Only ... +
--------------------------------
Overenie ci je stranka bezpecna alebo nie : http://site.cekuj.net/
casem pujde tahat zalohy pres administraci bez omezeni .., jen to musi nekdo udelat
Tak si skús nabudúce zbaliť stránku do ZIPu a stiahnuť ju ako jeden súbor, je to rýchlejšie ako ťahať niekoľko tisícok súborov. Viac nájdeš v časti návody ;o)
ja stahoval jeden gzip 130kb/s
mne sa podarilo tahat jeden zip 300 az 400 kb/s
Tak pokud se vrátím ke "svému" problému :
Pokud stahuju soubor normálně přes odkaz "a href=" tak to jede rychlostí těch příjemných 255kB/s.
Pokud se ale použije výše zmíněný "buttonek" ( ) "stáhnout" o který se stará jedna aplikace pro joomlovskou komponentu ZOO , která počítá počet stáhnutí apod - tak ta rychlost klesne na těch 65kB/s. Zajímavé.
Kdyby někoho napadlo čím by to mohlo být ... ?!
tak to bohuzel netusim ... nastvenim serveru to ale nebude
Pokud kopíruju soubor normálně z FTP přes TC tak rychlost je cca 120kB/s. Pokud použiju buttonek "Stáhnout" který odkazuje na ten samý soubor tak rychlost přenosu je max 65kB/s
Joomla! 1.5.21
http://panfazole.hys.cz
Tak sem přišel nato čim to je : mod_rewrite
pokud je mod_rewrite zapnut - tak rychlost stahovani je 65kB/s
pokud je mod_rewrite vypnut - tak rychlost je maximalni
Pochybuji že mi někdo poradí - ale zkusil sem to - pár Joomlisů tu je .
Případně nešel by mod_rewrite použít jen na určité stránce ?!
Díky
Stránky 1