Nejste přihlášeni
Stránky 1
Chtěl jsem se podívat na jaké verzi Apache běží Endora, neboť od verze 2.3 je změněná syntaxe allow/deny v .htaccess, a já mám u sebe na localhostu Apache 2.4, což znamená, že pokud je na Endoře starší verze, nepůjdou mi nové direktivy. Nicméně zatímco u mě na localhostu PHP funkce get_apache_version() funguje, na Endoře to vrací error 500. Funkce je tedy zřejmě vypnutá. Existuje nějaký způsob, jak zjistit verzi Apache na serveru? Ve webové administraci bohužel nic vidět není.
Dále bych se rád zeptal, jak je na tom migrace na servery Webglobe. Dozvěděl jsem se, že se IP adresa sasanky změnila, pravděpodobně asi i ostatních. Souvisí to s tou migrací pod Webglobe? Děkuji.
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
Dobrý den, verzi můžete zjistit například přes phpinfo() - co se týče změny IP adres, ty byli měněny před více než rokem o čem jsme uživatelům který nepoužívají naše nameservery zasílali informaci mailem. Ty co mají naše nameservery, byla IP automaticky změněna.
V phpinfo() jsem se verzi Apache nedozvěděl. V kolonce $_SERVER['SERVER_SOFTWARE'] bylo pouze "Apache", bez verze. Nikde jinde verze Apache zmíněna nebyla, pouze verze PHP. A migrace na Webglobe je již hotová nebo se ještě bude uskutečňovat?
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
Stránky 1