Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím páni už som v koncoch strašne som " to " zamotal . . .
Urobil som si NEW kondo na Endore že si založím nový web . . .
Všetko prebehlo fajn aj instalacia joomly . Boli mi zaslane nove meno heslo do joomla/administrator
Pri zadani noveho hesla mi na prehliadači vybehlo či zapamatať a zaklikol som ano . . . ale to mi ( premazalo ) stare heslo na web simson-s70.6f.sk .
Stare heslo som si nevedel spomenuť tak ma zachvatila panika ako sa dostať na web .
Dohladal som tu ( sprostý návod ) ako stiahnuť config.php z ftp doplniť tam riadok kde nebudem mať žiadne heslo . . .
Samozrejme som to tam nahral a web padol . . . potom som požiadal o backup ale web aj tak nejde .
Chcel som ešte riešiť niečo v databázach ale uplne som sa domotal
Dokazal by to niekto vrátiť všetko S5. Na webe neboli dlhšie zmeny kludne aj mesiac . . .
No dal som vytvoriť zálohu . . . stiahol som si zo zálohy z FTP a nahral na web ale velmi som nepostupil len
" Error: Failed to start application: Failed to start the session "
Ide o to že som sa babral cez endoru v databázach ale fakt si už neposmeniem čo som ako robil . . .
Idealne keby bol niekto ochotný nejak na dialku do dať dokopy . . . .
No dal som vytvoriť zálohu . . . stiahol som si zo zálohy z FTP a nahral na web ale velmi som nepostupil len
" Error: Failed to start application: Failed to start the session "Ide o to že som sa babral cez endoru v databázach ale fakt si už neposmeniem čo som ako robil . . .
Idealne keby bol niekto ochotný nejak na dialku do dať dokopy . . . .
Takže som to opravil . . .
Nahral som zo zálohy starý configuration.php . . . a v nom zapísane heslo public $password =
som nastavil aj v Databáze . . .
Stránky 1