Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den mnohokrát jsem se znažil nainstalovat moodle, ale vždy mi to přeskočí tu závěrečnou část kde se zadávají údaje skočí to přímo do zadání hesla, které jsem samozřejmě tím pádem nevytvořil a tedy ho neznám. Dočetl jsem se zde že to nefunguje na free hostingu a tak jsem si aktivoval full, ale výsledek je shodný. taky mě mate to, že když mám v průběhu instalace vytvořit databázi moodle Váš systém hlásí že tato už existuje, přesto že tam nikde není. prosím o pomoc. pinzeta.cz
to, že databáze již existuje, je způsobeno tím, že názvy databází jsou shodné pro všechny uživatele
instalace na PLUS účtu by měla fungovat
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
mám účet plus a přesto nefunguje, ale to nevadí vytvořil jsem databázi moodle5. Toto teď tedy není problém, problémem zůstává jak se dostat do administrace která po mě chce heslo aniž bych tam nějaké zadával
znovu jsem to udelel a dal jsem tam pro jistotu jeste i adresar moodle, takze link je pinzeta.cz/moodle a opet to skocilo rovnou do prihlaseni. nechce to treba nejak restartovat tu moji adresu nebo tak neco? hodne jsem si s ni hral a zkoul všechny možný aplikace tak jestli tam nejsou nejake skryte soubory, ktere tam zlobej. pored nejde vytvorit databaze moodle s tim ze uz existuje, ale presto neni nikde videt. a mam ucet pus
máte to mailu, děkuju moc že se staráte a snažíte pomoct.
děkuju moc :-) jste člověk na správném místě
Stránky 1