Nejste přihlášeni
Zdravím,
když chci třeba změnit obrázek v menu nebo nahrát plug-in ze souboru na PC přes administrační rozhraní Wordpressu, napíše mi to:
"Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/users/neup/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/neup/neup.eu/web/wp-includes/functions.php on line 2037 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/users/neup/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/neup/neup.eu/web/wp-includes/functions.php on line 2028 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/users/neup/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/neup/neup.eu/web/wp-includes/functions.php on line 2037
Nepovedlo se vytvořit adresář /neup.eu/web/wp-content/uploads/2010/09. Zkontrolujte, jestli má nadřazený adresář práva zápisu?"
Přitom mám nastavené na všechno práva 777, když použiju FTP, tak to nahrát lze. Možná je problém s tím, že jsem vytvořil 2 nové databáze ze svých záloh, na jiném webu mi vše funguje.
Díky za pomoc
adresar uploads existuje?
ano, zkusil jsem tam vytvořit složku - a normálně jsem do ní nahrál obsah
ovšem ten přes FTP nahraný obrázek nevidím nikde přes Wordpress rozhraní
Jedna se o nejakou chybu ve vasi instalaci WP. Ted sem to testoval a vse mi de bez problemu.
Zkusil jsem znovu nainstalovat WP a vypadá to, že už je to v pořádku - díky moc
(problém byl asi s tím jak jsem zkoušel použít zálohované databáze - když jsem použil WP Export/Import tak už to funguje)