Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
nestálo by za úvahu přidat podporu pro Magento (http://www.magentocommerce.com/)?
Zkoušel jsem instalaci a ta proběhla v pořádku už teď (i když je safe mode na on), horší je to s aplikací jiného themes, než je přiložený. Tam jsem pohořel. Podpora pro toto "tématko" mě suše odkázala na jiný "Magento friendly" hosting, což je řešení, ale mě se z Endory nechce :-)
Zkoušel tedy někdo instalovat a provozovat Magento?
Neviem ti presne povedať, ale keď som o tomto systéme zatiaľ nepočul tak zrejme nieje moc rozšírený.
Bežať by mal i pri zapnutom safe mode to by problém pri chodu nemalo robiť, Joomla to zvláda bez problémov i keď vyžaduje iné nastavenie pokiaľ ti ide nainštalovať a beží tak potom to je v poriadku. V rýchlej inštalácií sa zrejme neobjaví. Musel by byť dosť využívaný a žiadaný aby sa to tam pridalo 8-)
Takze jsem dale pokrocil a pokud mate na endore program plus, tedy program bez vkladani informacni paticky, tak se Magento chova zcela korektne a problemy, ktere jsem mel s instalaci jineho themes, jsou taky pryc (nadale testuji).
ahoj chtěl jsem se zeptat jestli se Vám podařilo magento na endoře rozhýbat .. popř jestli můžete hodit link na Váš výtvor diky
Stránky 1