Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím.
Na doméne http://i-zp.eu/ mám problém s Vašou reklamou.
Ak nič nerobíte zobrazuje sa iba raz a to dole vo footri. Na tejto domene pouzivam AJAX a ked nacitavam nejake data z ineho suboru, automaticky sa mi k nemu pripoji aj reklama a nevyzera to dobre. Problem je aj s funkcnoustou ale tym vas nebudem zatazovat.
Mozete si to vyskusat tak, ze na uvodnej stranke si kliknite (focus) v registracii do policka "Nick" alebo "email" a potom kliknite niekde mimo (blur). Mam to spravene tak, ze ajax vam vyhodnoti zadane hodnoty. Samy mozete videt co to robi. napise to vasu reklamu a potom text ktory tam ma byt.
Nedalo by sa tomu nejako zabranit? Vopred dakujem za pomoc.
zaplat si plus za 180kč/rok a si vklidu
už si to nepamatuju jak sem to dělal u ajaxchatu, myslim že sem tam vložil tag endora do toho souboru kterej měl funkci ajaxu a odivoval sem ho na hide a pak sem si do dokumentu vložil ještě jednu endoru a zobrazovala se jenom tam kde má
... ale už si nejsem jisty je to par měsíců ten muj pokus
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Nemohol by si si spomenut? A prosim administratorov aby sa tiez nejako vyjadrili. Dik
Prosím nejakého admina o radu. Dik
Prosím nejakého admina o radu. Dik
zaplať si plus nebo reklamu v ajaxu zamaskuj
admin ti zřejmě odpoví v pondělí... pokud chceš podporu do hodiny tak jdi na nějaký placený hosting (pamatuj že toto je freehosting)
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
nešlo by to tak urobiť ze by sa reklama zrušila a my bi sme si dali html kod tej reklamy?
Žiaľ takto to nieje možné urobiť. Reklama sa zruší pri programe PLUS.
Prípadne ako bolo spomenuté zamaskujte reklamnú patu v stránkach ktoré sa dočítavajú alebo jej nastavte veľkosť písma na nulu - tým ju znevidelníte. Postačuje keď je reklama na celku zobrazená jedenkrát (napr. vo footer).
cel by som sa spýtať tá platba bankovým účtom funguje aj zo slovenska ?
So Slovenska len PayPal. Platba prevodom funguje len z českého účtu.
Ale pokiaľ máš účet a k nemu kreditnú kartu tak by ti nemalo robiť problém to zaplatiť cez PayPal.
Prípadne ak by si chcel tak sa môžeme dohodnúť a previedli by sme to cez môj účet v krajom prípade.
Stránky 1