#1 2020-09-26 13:55:58

typekstajovy
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 1

Děkuji nechci

Dobrý den,
dnes jsem se po dlouhé době podíval na stránky a zjistil jsem, že nejdou (problém s https). Tak pátrám po příčině a zjistil jsem, že mi již vypršel program Plus (podotýkám žádný email nebo nějaké upozornění prostě nic). Tak mě jen napadá otázka jestli vám opravdu příjde normální znefunkčnit celý web jen proto, že program Free nepodporuje https? Jako doopravdy?  Nevím jestli o tom víte, ale přesměrování z http na https se většinou provádí "natvrdo" v htaccess souboru a z toho logicky vyplývá, že vypnutím https znefunkčníte celý web. Ani se nenamáhejte s odpovědí, soubory smazány na váš hosting si nedám nic i kdyby byl zadarmo. Hezký den přeji a s pánem bohem.

Offline

#2 2020-09-26 19:19:31

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,876

Re: Děkuji nechci

Dobrý den, eviduji že webhosting PLUS jste měli aktivní přechodem z programu LITE na FREE zasláním placené SMS. U tohoto typu aktivace programu PLUS na 2 měsíce není zasílána informace o jeho ukončení jelikož se jedná o bonusové období stejně jako u aktivace hostingu PLUS na 7 denní zkoušku ve webových prostorech kde nevíme pro jaké období (6,12,24 nebo 36 měsícú) máme vystavit automatickou objednávku na prodloužení.

Program FREE u nás nikdy nepodporoval https, tak jak jste byli obeznámení na našich stránkách ve vlastnostech námi poskytovaných webhostincích https://www.endora.cz/vlastnosti

Vypnutí přesměrování na https, lze kdykoliv vykonat ve vašich skriptech kde postačí jen vypnout tuto podmínku přesměrování.

Webhostingů je na internetu spousty, jistě naleznete takový který bude vyhovovat vašim požadavkům. Teď již víte, že Endora není pro Vás stavěna. Přejem Vám hodně úspěchů u jiného webhostingu.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK