Nejste přihlášeni
Stránky 1
Už je to druhý den a téměř skoro 24 hodin a stránka na mém prohlížeči se stále neaktualizovala, stále nejsou vidět nejnovější styly. I přes to, že když jsem zkusil jiný prohlížeč tak tam už ty styly byly aplikované. Také na jiné stránce mám formulář s přílohou na mém localhost php serveru tento formulář funguje i když také to chvíli trvalo než se to rozjelo, ale jak říkám, už je to téměř 24 hodin a stále nic, ani styly nejsou aplikované? A co se týče toho php, je třeba ho zkopírovat do jiné složky?
Omlouvám se, má chyba. Už jsem to asi vyřešil, ale na jednom mém prohlížeči se ta webová stránka stále neaktualizovává. Nevíte co s tím? Také nějaký soubor filter_content.js hlásí spoustu errorů v konzoli, ten není můj, nevíte o co se jedná?
Dobrý den, tvorbou a úpravou stránek se nezabýváme. U mně se vaše stránka zobrazuje korektně, neeviduji žádné chyby v konzole. Pokud používáte obsah v html souborech, ten je převažně cachován prohlížečem a jeho znovunačtení je potřeba vynutit nikoliv jen obnovou (to se načte z mezipaměti prohlížeče) ale pomocí tvrdé obnovy CTRL+F5.
Stránky 1