#1 2020-02-07 11:45:45

mrapik
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 1

Delfinek a htaccess

Dobrý den,

nedávno jsem si pořizoval hosting s doménou (hightale.eu). Sice jsem zaškrtl, že chci wordpress předinstalovat (jelikož jsem chtěl, aby tam "zatím" něco bylo, než tam dám pozdější web), nicméně hodilo mi to celý účet na delfinek, což jsem rozhodně nechtěl. Zřejmě jsem tu volbu někde musel přehlédnout.

Nyní mám nasměrovaných pár dalších domén na ten účet, kde wordpress rozhodně nebude, ale je to na delfinkovi. Nemůžu na hightale.eu nastavit htaccess soubor, který je jakoby ignorován (snažil jsem se o HTTPs redirect... a ať jsem dělal, co jsem dělal, nepřesměrovalo to ani po změně prohlížeče).

Šlo by s tím prosím něco udělat?

Děkuji předem za odpověď.
Jiří Apjár

Offline

#2 2020-02-07 19:34:02

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,876

Re: Delfinek a htaccess

Dobrý den, na servery delfínek není možné využít soubor .htaccess - tento server je optimalizovaný pro chod wordpressu, jiné systémy zde nemusí fungovat. Doporučuji je zakládat v jiném účtu na běžném hostingovém serveru.

Informaci systém ukazoval hned pod tlačítkem ne/ano v posledním kroku objednávky u textu Chci nainstalovat a používat Wordpress a je tam uvedeno: Váš účet bude veden na speciálním serveru určeném pro běh Wordpressu. Jiné aplikace nebudou fungovat optimálně a některé funkce nebudou dostupné.

Jak přesunout domény mezi účtu naleznete v této nápovědě https://www.endora.cz/podpora/napoveda/ … cty-endora


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK