Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň,
Mám problém prihlásiť sa do wp-admin.
Name a Pass mam v poriadku, keď skontrolujem cez MyISAM.
Ďakujem za pomoc
Upravil shrek311 (2019-09-05 08:07:06)
Dobrý den, dle zjištění je databáze kterou daná prezentace používá přeplněna a je do ní zakázán zápis. Toto způsobuje že není možné se přihlásit jelikož u přihlášení se wordpress snaží uložit session do databáze a je mu tento zápis odmítnut.
Dobrý deň,
Ako je možné databázu uvoľniť?
Rozumiem, zvolil by som riešenie 1. ale ako je možné uvoľniť databázu ak nie som schopný sa prihlásiť do redakčného systému wordpress? Je možné premazať priamo z admin systému Endora? A ak áno tak ako viem čo si môžem dovoliť vymazať a čo nie? Je tam veľa spam komentárov tak napríklad to by som vymazal
Dobrý den, promazání je možné přes phpmyadmin obmazaním požadovaných zápisů v databáze. Co můžete smazat vám poskytne tvůrce daného rozšíření které používáte, nebo též můžete nalézt v manuále daného rozšíření.
Mě by jen zajímalo, jak je možné zaplnit databázi MySQL, která má i u Free varianty strašně moc paměti na uložení dat Nainstaluj si tam spam filtr, jestli ti tam chodí spam komentáře. Akismet je dobrý, a je free. Dále si tam nainstaluj nějaký firewall, já používám Wordfence. Pak nemusíš řešit přeplněnou databázi. Limit je nastavený tak, aby při normálních podmínkách nedošlo k tomu, že bude paměť databáze přeplněná a nezbyde místo na zápis. Časem by nejspíš k přeplnění došlo, ale je to spočítané tak, že by k tomu došlo tak za 100 let nebo více. Tak dlouho asi web fungovat nebude, že?
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. U toho prvního si však nejsem jistý.
- Albert Einstein
Stránky 1