Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den mám s HTTP Error 500 problém se zobrazuje na všech mých doménách.
Pak mám ještě jednu, ale tam jsem reinstaloval WP aplikaci
Prvně mě napadlo obnovit ze zálohy v sekci "Zálohy" ale ty jsou momentálně mimo provoz pro server slonice další myšlenka byla všechny pluginy i šablony vymazat z webu, nechal jsem tam jen co tam defaultně dává WP, ještě mě napadlo obnovit ze zálohy DB, ale taky nic. (Všechny činnosti jsem dělal na 1. doméně)
U 2. domény jsem neprováděl nic, ještě před hlášení problému web jel pohodě a já neinstaloval žádné pluginy které by to mohli omezit.
Bohužel si nepamatuj čas ani datum, ale tuším že to bylo od toho to týdne nebo minulého.
Děkuji za odpovědi.
Oprava: Pak mám ještě jednu, ale tam jsem reinstaloval WP aplikaci a jela zase v pořadku, ale tam nebyla potřeba obnova dat. u 1. domény bych potřeboval zanechat data.
Dobrý den, prosím prověřte si zápisy v souborech .htaccess - některý z nich způsobuje uvedenou chybu.
U první domény je .htaccess bez podmínek což je chyba, pokud nechcete překládat adresy, soubor jednoduše smažte nebo přejmenujte.
U druhé máte několik stovek podmínek, je možné že některá z nich není napsána správně, nebo není podporována našim webhostingem.
Na první a druhé doméně jsem soubor ".htaaccess" smazal a stále mi to zobrazuje tu samou chybu.
Poradí mi někdo prosím?
Stránky 1