Nejste přihlášeni
Zdravím,
u mé domény flatadmin.com registrované u endory se mi ukazuje v editaci dns tato zpráva
Doména nemá nameservery Endora.cz. Změny v DNS se neprojeví. Nastavit správné nameservery můžete ve správě domén.
Při kliknutí na nastavit správné nameservery jsem odkázán do správy domén, kde ji mohu převést, jít zase zpátky na dns záznamy nebo ji smazat. Vůbec netuším, co je špatně a co bych měl dělat.
Ještě bych dodal, že jsem jí už zkoušel v minulosti převést a vůbec nic se nezměnilo.
Upravil funebrak (2016-08-28 22:52:40)
Tak to by mě nikdy nenapadlo . Díky!
Jak postupovat, jestliže žádný takový email nepřišel?
@biodixxx u .CZ domén sa toto potvrdzovanie nevykonáva. Vaša doména sa mi už zobrazuje korektne. Po zaregistrovaní je nutné počkať približne 2 až 48 hodín kým existencia domény prebublá celým internetom.
Dobrý den,
prodlužovala jsem domény rafejnet.cz a kociciknihy.cz. Jsou to CZ domény, nebyla to nová registrace, ani se neměnily žádné údaje o majiteli. Přesto mám stejný problém. Co s tím?
@rafej Dobrý den, informaci ve webadminu ignorujte, systém z nějakého důvodu neumí nyní rozeznat kam doména směruje. DNS zóna je samozřejmě plně funkční.
Zdravím,
máme na endoře webhosting a na wedosu doménu. Na wedosu jsem změnil DNS na ns.endora.cz a ns.endoraland.cz podle návodu a samozřejmě web nefunguje. Pokud změním u domény NS, jak endora pozná, jaký hosting má pro tuto doménu použít?
Díky
Dobrý den, k doméně musí být veden buď webhosting, nebo musí být přiřazena jako alias k hostingu jiné domény. Bez tohoto systém nepozná co má na stránce zobrazit. Tehdy zobrazí jen informaci že nebyla doména nalezena.