Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer, píšu web pro zákazníka (z původní verze) a potřebuji se připojit do své databáze. On má webové stránky u jiného poskytovatele (pravděpodobně), ale nevím kde, protože pan zákazník má jen ftp user a pass a původní "výrobci" webu mi neodpovídají.
Je nějak možné stáhnout data na stránku z mé db? Přesněji řečeno, lze nahradit localhost?
Díky za rady!!
Vzdálené připojení do databáze lze pouze u placených programů. Plus z 1 IP, Mega z 5 IP.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý večer, děkuji za odpověď.
Vše jsem si nastavil, tak jak by to mělo být. Nicméně mi to pořád píše chybu "Access denied for user 'slavik'@'web02.hostingsolutions.cz' (using password: YES)". Předpokládám, že teď mám asi kontaktovat někoho z hostingsolutions.cz
Díky za rady
Dobrý den,
měl bych podobný dotaz ohledně připojení k databázi. Na Endoře mám (drobným nedopatřením) založený dvojí hosting. Jeden Free a druhý Plus. Je možné se ze stránek na hostingu Plus připojit k databázi, která je na Free hostingu? Příkaz MySQL_Connect nefunguje ani s 'localhost' ani s 'sql3.endora.cz'.
Děkuji za odpověď
O jaké domény se jedná?
Obecně pokud jsou na stejném serveru, pak to není problém (pokud znáte přihlašovací údaje).
1. Murphyho zákon:
Jedná se o domény testymj.g6.cz (db na sql3) a jiromi.cz (db na sql1). Konkrétně připojení z hostingu jiromi.cz na DB běžící pod testymj.g6.cz.
Upravil ventylek (2016-05-24 18:41:51)
Nevyřešilo by Váš problém, kdyby jste si FREE domény přesunul na účet s doménou s programem PLUS?
1. Murphyho zákon:
JF: Děkuji, problém bude v nastavení portu.
kksmirice: Jedná se pouze o dočasné řešení, kde potřebuji načíst pár hodnot z DB. Pokud aplikace bude fungovat, domény mám v plánu přesunout.
Stránky 1