Nejste přihlášeni
Stránky 1
Chci si pro svou doménu "evilplayground.eu" vytvořit emailovou schránku, ale dostanu hlášku, že DNS MX záznamy směřují mimo Endoru.
Přitom jsem si doménu registroval zde a nic jsem neměnil, a navíc u těch záznamů figuruje mail.endora.cz apod.
Nevím jak to přenastavit, prosím vás o pomoc.
Aktuálne máte nastavené presmerovanie na email, tj pri tejto voľbe sú použité iné MX záznamy. Zmenil som Vám voľbu, upravil MX záznamy v ktorých ste vytvoril naviac záznam z hviezdičkovým názvom a vytvorenie mail schránok je aktuálne funkčné.
Ano, už je to bez problémů.
Děkuji velice.
Dobrý den, mám stejný problém potřeboval bych založit email pro svou doménu 2. řádu u registrátora domény jsem nastavil do MX záznamu adresu mx.endora.cz ovšem ve správě účtu na endoře mi při pokusu o vytvoření emailové schránky vyskakuje tabulka se stejnou hláškou uváděnou v předchozím dotazu. Nevíte v čem je chyba? Děkuji.
Jedná se o doménu PragHome.cz u předchozí domény jsem již emailovou adresu smazal.
U vami uvedenej domény máte program FREE u ktorého nieje možné zakladať mail schránky, viz https://www.endora.cz/vlastnosti/emailove-sluzby
1 mail schránku je možné založiť u programu PLUS a neobmedzene u programu MEGA.
Dobrý den,
potýkám se se stejným problémem ohledně MX záznamu vedoucího mimo Endoru. Pokoušel jsem se vytvořit e-mail ihned po zaregistrování domény, bez žádných dodatečných editací. Jedná se o doménu dgtpartners.com
Děkuji a jsem s pozdravem
Vytvoril som Vám správny MX záznam, teraz by už mail schránky mali ísť založiť. Systém overuje skutočný záznam prostredníctvom DNS. Ak sa jednalo o dobu chvíľku po registrácií, tak by vždy vyhodilo chybu keďže doména sa v tom momente do sveta javila ako neexistujúca. Po registrácií je dobré počkať 2 až 48 kým sa existencia domény prejaví do celého sveta.
Dobrý den, nejde mi na doméně jyrka.cz přidat email, píše mi to něco o DNS, MX záznamech, nešlo by s tím prosím něco udělat?
Děkuji moc
Dobrý den, taky mám problém. Dostanu hlášku, že DNS MX záznamy směřují mimo Endoru. První co bylo registraci tak jsem kouknul na výchozí hodnoty v tom dokumentu. A záznamy MX neseděly tak jsem to dal restartovat na původni hodnoty, ale stále to píše že směřují mimo Endoru.
Jedná se o web: hardrecordzz.com
Díky moc za radu.
Upravil Johnycze (2017-02-21 16:00:25)
Dobrý den, můžete mi stím prosím též pomoct. Děkuji Zámečník
Zdravím!
Mám u své domény naprosto stejný problém - a to jsem již několikrát obnovoval výchozí záznamy. Můžete mi pomoci?
Dobrý den, mám totožný problém, DNS MX záznamy směřují mimo Endoru, ale doménu jsem kupoval u endory, mělo by to tedy fungovat. Díky
purbanik defaultne sa MX záznamy nastavujú na službu presmerovanie, postačuje nastaviť E-mailové služby třetích stran a následne späť E-mailové služby čím sa MX záznam upraví na správny. Tieto kroky som Vám vykonal a email schránku je možné vytvoriť.
Stránky 1