Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den mám takový menší probém, když chci dát do své databáze "mrkeel1458423000" jeden soubro SQL nenahraje se mi celý a tím pádem mi nefunguje skoro žádná funkce na webu. Jak to můžu opravit, aby se mi do databáze importnul celý soubor a né jen kousek ?? kdyby bylo třeba soubor přiložím.
Vykazuje nějakou chybu?
Pokud je soubor importu větší než 124MiB, pak jej musíte rozdělit tak, aby byla velikost souboru odpovídající.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Právě že to error nevyhazovalo, nějak se mi to povedlo importovat (soubor měl jen 2,5mb), ale teď mi nějak nejde mysql propojení s tzv. botem vypisuje mi to v konzoli:
C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot>node tradebot1.js
socket timed out
socket closed
connecting to 146.66.152.12:27019
socket timed out
socket closed
connecting to 72.165.61.175:27017
connected
encrypt request
handshake complete
Logged in!
C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\Parser.js:82
throw err;
^
Error: ER_ACCESS_DENIED_ERROR: Access denied for user 'mrkeel*******'@'**.**.**.**.**' (using password: YES)
at Handshake.Sequence._packetToError (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\sequences\Sequence.js:48:14)
at Handshake.ErrorPacket (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\sequences\Handshake.js:101:18)
at Protocol._parsePacket (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\Protocol.js:271:23)
at Parser.write (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\Parser.js:77:12)
at Protocol.write (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\Protocol.js:39:16)
at Socket.<anonymous> (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\Connection.js:96:28)
at emitOne (events.js:77:13)
at Socket.emit (events.js:169:7)
at readableAddChunk (_stream_readable.js:146:16)
at Socket.Readable.push (_stream_readable.js:110:10)
--------------------
at Protocol._enqueue (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\Protocol.js:135:48)
at Protocol.handshake (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\protocol\Protocol.js:52:41)
at Connection.connect (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\Connection.js:123:18)
at Connection._implyConnect (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\Connection.js:403:10)
at Connection.query (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\node_modules\mysql\lib\Connection.js:199:8)
at null._repeat (C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot\tradebot1.js:496:18)
at wrapper [as _onTimeout] (timers.js:275:11)
at Timer.listOnTimeout (timers.js:92:15)
C:\Users\MrKeel\Desktop\PrivatBot>pause
Press any key to continue . . .
Upravil mrkeel (2016-03-20 17:59:21)
Pripojujete se vubec na server endory? A mate nastaveno vzdalene pripojeni k DB ve webadminu?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
zjsitil jsem, že problém je to vzálené připojení databáze, chci propojit jednoho bota na mém počítači s webem a proto potřebuji vzdálené připojení v databázy
Možnost vzdáleného přístupu do DB je v placených programech. Viz vlastnosti, část MySQL
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1