#1 2016-03-10 19:14:35

adam1gta
Endora uživatel

Zmena IP

Dobry den!

Neviem ci som vsetko dobre pochopil, a tak sa pytam. Rad by som si presmeroval IP: 93.91.250.120:27519 na play.gatsby.sk. Viem ze je na to treba domena, tu mame -> www.gatsby.sk. Viem ze sa to robi cez endoru big_smile. Az nato z e som si neni uplne isty ako. Tak, malo by to byt takto? Ak nie opravte ma prosim.
Kliknem na pridat domenu, zvolim si tam .sk a do toho riadku napisem gatsby. Vyhada mi to nejake blbosti, kde sa  mi vypisuje ze je obsadena ale da sa hostovat. Kliknem na to tlacitko. Vytvoria sa mi tam nejake zlozjky. Do toho typu A ci co to je (presne nazvy neviem sry big_smile) neviem ktore kliknut, tak vyberem nahodne a zminim to na play a port (proste tam kde sa dava to "IP" napisem 93.91.250.120. Potom vytvorim SVR zaznam a napisem tam to _minecraft_... (to neviem)bolo by dobre mi napisat. Totizto som to vedel, ale zabudol som. A este tam kde som prtedtym daval 93.91.250.120 dam teraz 27519. Ak je to nieje spravne pls poradte mi Dakujem smile

#2 2016-03-10 19:54:31

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: Zmena IP

Doména gatsby.sk nesmeruje na servery Endora. Je nasmerovaná na servery WebSupportu - ak je doména vaša, toto smerovanie prosím nastavte u vášho registrátora domény. Pridanie záznamy v DNS vo webadmin.endora.cz nemá žiadny vplyv pokiaľ nebude mať doména nastavené naše NS.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK