Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, mám menší problém a potřeboval bych stím poradit jestli o tom něco nevíte.
Chystám se koupit zde hosting + doménu,ale zatím mám zde FREE, protože stránku dodělávám.
Vytvořil jsem v PHP - generátor obrázku s uživatelem zadaný textem a zadrhl jsem se na jedné věci:
V tomto scriptu se nachází
$font = "arial.ttf"; //aby ten obrázek měl být čím napsán, vždy při nahrávání na server se to odpojilo,když jsem nahrával arial.ttf..zkusil jsem 8 bitový font (0,8kB) bez problému se to nahrálo..
ale jak je možný, že to stále nefunguje? doménu mám třetího řádu .4fan.cz <-- zde to nefunguje
na druhé doméně .mzf.cz tento script je a uplně stejný a frčí jak má dokonce i ten arial
Prosím vysvětlení
Stejny problem jako zde? https://podpora.endora.cz/viewtopic.php … 505#p65505
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Nevím jak bych vám poděkoval ! Přesně to byl tento problém děkuji moc !
$font = "arial.ttf"; jsem nahradil na $font = "./arial.ttf";
a funguje ! Jen mi nejde do hlavy proč takový problém nastal?
Můžete LOCK
Jen mi nejde do hlavy proč takový problém nastal?
Pokud nenapíšete "./arial.ttf", tak si PHP myslí, že soubor je nahraný v adresáří /home
Tečka a lomítko znamená, že požadovaný soubor je ve stejném adresáři jako zdroj.
Generátor náhledových obrázků YouTube: yt-thumbnail.tk
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu. -Marcel Pagnol
Stránky 1