Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
velice bych potřeboval v PHP zapnout funkci display_errors, protože když udělám nějakou chybu, tak potřebuju vědět kde a bez této funkce mi to jenom vyhodí error 500.
Přeji příjemný zbytek dne.
Generátor náhledových obrázků YouTube: yt-thumbnail.tk
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu. -Marcel Pagnol
Toto je možné zapnúť vo webadmin.endora.cz po kliknutí na požadovanú doménu rolujte trochu nižšie na PHP nastavení. Tu je možné zapnúť i logovanie php chýb do adresára .tmp - ak chybu 500 vytvorí súbor .htaccess tak sa nezapíše do logu.
Velmi děkuju. V té chvíli co jsem to psal, jsem si neuvědomil, že se to dá zapnout ve webadminu. Děkuji za odpověď
..
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu. -Marcel Pagnol
Jen chci ještě dodat, že i když mám zapnutou funkci zobrazování errorů v prohlížeči, tak nefunguje.
To je ta věc, na kterou jsem se chtěl původně zeptat.
na stránce http://beta.creeperman007.tk/yt.php mám někde chybu v kódu, ale místo zobrazení chyby to vyhazuje error 500
jinak takhle mi to dělá na všech doménách
Dívali ste sa do error logu ( /.tmp/creeperman007.tk-php_error.log )?
Posledná chyba tam je:
[28-Dec-2015 18:29:17 Europe/Prague] PHP Parse error: syntax error, unexpected '$novy' (T_VARIABLE) in /home/users/creeperman007/creeperman007.tk/sub/beta/yt.php on line 17
POZOR: Na doméne máte zapnutú PHP 7, tj nie všetky funkcie zo starších verzií PHP sú podporované
Už jsem tu chybu vyřešil. Já totiž většinou zapomínám dávat středník za kód a neuvědomím si to.
Stránky 1