Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám u vás webhosting PLUS s domenou 3tího rádu (*.jecool.net).
Vlastním také 4 domény druhého rádu (registrované na forpsi.cz). U techto domén jsem nastavil DNS na endoru (primary DNS:ns.endora.cz, secondary DNS:ns.endoraland.com).
Nyní bych rád aby na všech 4ch doménách byla zobrazen tentýž web který je nyní hostován na doméne tretího rádu (*.jecool.net) a využil jednu z techto domen pro emaily.
Je takovéto nastavení možné? V administracní cásti jsem našel pouze nastavení aliasu, ten ale funguje pouze na jednu doménu.
Dekuji.
O možnostech přesměrování zde včera psal kolega JF.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dekuji, to však reší poblém pokud mám hostovány i ostatní weby.
K ostatním vlastním pouze doménu. A chtel bych aby stránky které mám hostované na endore byli prístupné ze všech techto domén (adres).
Dekuji, to však reší poblém pokud mám hostovány i ostatní weby. ...
A jaký je v tom problém?
... Vlastním také 4 domény druhého rádu (registrované na forpsi.cz). U techto domén jsem nastavil DNS na endoru ...
Pokud si je přidáte do účtu na Endora, pak si tam můžete nastavit přesměrování jaké potřebujete.
V opačném případě nechápu čeho chcete docílit.
1. Murphyho zákon:
Omlouvám se,
už jsem to pochopil. Stací je založit na endore jako free hosting (jde to i když je doména již registrována jinde). Pak je již presmerování pres index jasné.
Moc dekuji za pomoc.
Ješte se zeptám na jednu vec: Mohu nejakým zpusobem ZMENIT domenu na PLUS hostingu na jinou? Aby po presmerovani se v prohlizeci ukazovala jedna z domen druheho radu a ne domena tretiho radu? (Vim ze mohu pouzit napriklad alias ale domenu 3tiho radu bych chtel pozdeji zrusit uplne).
Ano program můžete převést na jakoukoliv doménu ve Vašem účtu podle podmínek - zkrácení doby platnosti o 2 měsíce.
EDIT:
Přehled domén -> daná doména -> Převedení placeného programu
1. Murphyho zákon:
Díky moc za rychlé odpovedi na hloupe otazky.
Dobrý den,
potřebuji přesměrovat DNS záznamy domény edu-box.cz, kterou mám u Forpsi a tím otevírat hosting s doménou edubox.cz které mám u endory.
DNS jsem si nastavil ale nejak to neotevírá stránky edubox.cz co mám proto tedy udělat děkuji
Stránky 1