Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahojky,
Měl bych dva dotazy:
1) Založil jsem si doménu novou pro web, v rekonstrukci, momentálně řeším to že mi nejde nastavit, aby když se uživatel Registruje tak mu přišel aktivační email, respektive heslo. Prostě nic mu nepřijde, tzv nejde registrace. - http://muonlineczech.4fan.cz/
2) Spároval jsem MojeID, když kliknu na navýšit a Free, nevyskočí mi žádné okno jen hláška o povolování oken.. prosím o aktivaci Free.
Děkuji za odpovědi.
Witcher.
Upravil witcherrr (2015-10-25 11:39:13)
1) U programu LITE je php funkcia mail() zakázaná. Upgradujte aspoň na program FREE, alebo odosielajte maily prostredníctvom SMTP vašej mail schránky napr u googlu, seznamu atď.
2) účet som navýšil na FREE
Díky za aktivaci, když se někdo registruje na mém webu, tak mi to pošle email že se registroval nový uživatel, ale uživatelovi nepřijde žádný email s registrací, potvrzení, heslo, náké tipy?
Záleží cez aký server maily odosielate. Ak php funkciou mail() tak je možné že daný mail skončí i v SPAM adresári. Ak prostredníctvom SMTP tak dĺžka doručenia záleží na servery odosielateľa a tiež prijímateľa aký filter je na danom servery príjemcu nastavený.
Stránky 1