Nejste přihlášeni
Dobrý den, mám na doméně vpsolution.cz kontatkní formulář a přestaly mi z něj chodit emaily. Kdysi byla v administraci možnost podívat se do logů emailů, nyní tam tuto možnost nevidím a proto nevím, zda se emaily odesílají korektně či ne. Mohli byste mi s tím prosím pomoci?
Děkuji
Dobrý den, potřebujeme vědět na jakou adresu měly být e-maily zaslány a ideálně i v jaký čas.
vojta.piska@outlook.cz dnes v 15:07
15:07 ještě nebylo, předpokládm že myslíte 14:07, kde vidím POST request. Bohužel nevidím nic v mail logu, můžete zkusit odchytit výstup funkce mail() + zapnout logování chyb PHP.
do stránky jsem vložil jednoduchou mail() funkci: mail("vojta.piska@outlook.cz","subject","message"); zapnul zobrazování php chyb v prohlížeči.
výsledek: žádná chyba se nezobrazila, mail do schránky nepřišel
Můžete zkusit toto?
echo mail("vojta.piska@outlook.cz","subject","message");
vrátilo to: 1
Omlouvám se, koukal jsem se do špatného logu. Každopádně všechny maily zde vidím jako odeslané. Zkontrolujte jestli e-mail nepřišel do složky Spam, nebo nějaké podobné. Endora se občas dostává na spamlisty, protože je často zneužívána k rozesílání spamu.
Dlouhodobě ale dopoučuji nevyužívat funkci mail, ale používat místo toho SMTP připojení ke schránce.
ve spamu nic není bohužel. Mohl byste mě odkázat někde jak udělat odesílání formuláře skrze SMTP místo mail()? Děkuji
Můžete využít například knihovnu PHPMailer