Nejste přihlášeni
Chtěl bych si nainstalovat WordPress a píše mi to že aplikaci nelze nainstalovat, protože domána není aktivní. Totéž mi to píše i u všech ostatních kromě PrestaShopu. Proč to tak je? moje doména je otevrenyspolek.community není to tím?
Upravil vitvita (2015-09-08 17:21:23)
Kde jste doménu registrovala a kdy platila za registraci domény.
Pokud není doména zaregistrována, nelze na ni instalovat žádnou aplikaci.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Mám "tarif" Free a doménu zdarma, nemám nic platit nebo ano? Doména: otevrenyspolek.community
Upravil vitvita (2015-09-10 14:40:26)
Domény 2.řádu nejsou zdarma.
Zdarma jsou pouze domény 3.řádu.
1. Murphyho zákon:
A co mám teda platit? Já myslel že je zdarma, dokonce mi to i psalo vpravo ve sloupečku vaše objědnávka.
Pokud chcete mít doménu v uvedeném tvaru, pak si ji musíte u Vámi vybraného registrátora zakoupit a nastavit DNS záznamy na Endora podle návodu.
Pokud nechcete platit za doménu, přidáte si do Vašeho účtu Vámi vybranou doménu 3.řádu.
1. Murphyho zákon:
Já jsem si vybral jako registrátora Endoru, protože tam bylo napsáno že doména .community je zdarma.
Endora registruje len domény uvedené v cenníku ( www.endora.cz/cenik ), koncovky v sekcií Vlastní koncovka domény je nutné si zaregistrovať u registrátorov ktorý tieto koncovky registrujú. Ich hosťovanie u Endory je zdarma. Doménu s koncovkou .community je možné zakúpiť už od 855 Kč na obdobie 1 roku.
aha díky