Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den všem,
před nějakou dobou jsem koupil expirující doménu pro známého a teď mu ji chci předat.
Úkol č. 1 je pro mě separovat doménu z mého účtu na endora.cz. Založil jsem si tu tedy nový, doménu do druhého účtu přehodit umím, ale účet my za ani ne 30 hodin vyprší. MojeID zakládat nehodlám a hosting kupovat nechci. Ať si nový majitel zařídí hosting dle svého. Tudiž jsem se rozhodl doménu vystěhovat mimo endoru, v administraci u Active24 mi ale systém napsal že doména musí být pro převod aspoň 60 dní stará.. tim jsem skončil..
Úkol č. 2 je pak změnit majitele domény v registrech. O tom jsem si něco přečetl, našel sem návod jak to udělat třeba práve u active24, tady na endoře ale v administraci takovou volbu nevidím.. určitě to nechci řešit přes notáře a českou poštu (jestli to tak někdo děla i dnes), mělo by to jít hezky jen přes odkazy v mailech..
Takže kudy teď? Za každou radu díky...
Doménu ste zakupovali prostredníctvom Endory? V prípade že áno, o zmenu majiteľa je nutné požiadať mailom na info@endora.cz - následne obdržíte potrebné kroky k vykonaniu tejto zmeny.
.EU domény majú svoje pravidlá a zmena registrátora je možná ako píšete až po 60 dňoch existencie domény.
Stránky 1