Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
při kliknutí na jakýkoliv obrázek na www.sdhzdar2.cz obrázek načte ale sjede dolů... Nevím jak tento problém vyřešit, používám NextGen Gallery a na ukázku obrázků MyFancyBox..
nevím co mám dělat aby se to spravilo...
Děkuji za odpovědi.
V súbore http://www.sdhzdar2.cz/wp-content/plugi … ?ver=4.1.1 máte uvedené:
#fancybox-right {
position: absolute;
bottom: 0;
height: 100%;
width: 35%;
cursor: pointer;
outline: 0;
background: transparent url('blank.gif');
z-index: 1102;
display: none;
}
bottom: 0; znamená že dané okno sa má zobraziť 0px od spodného okraja stránky.
A tak jak to mám opravit ?
Ako to prezerám tak problém bude niekde úplne inde. Spôsobuje to niektorý z javaskriptov ktorý nastavuje časti
<div id="fancybox-wrap" style="width: 800px; height: auto; top: 53363px; left: 291px; display: block;">
vysoké čísla umiestnenia od pozície top. Pri najetí kurzorom na nové umiestnenie javaskript dopočíta ďalšie pixeli a obrázok posunie nižšie.
Máte daný doplnok z originálneho zdroja? Ak nie, je možné že je schválne poupravený aby spôsoboval túto komplikáciu.
Tento plugin jsem stáhl a používám ho i na jiných webových stránkách, na nic jsem tam nesahal, tak to zkusim re instalovat a uvidíme pokud bude problém nadále trvat.
V prípade že je doplnok rovnaký ako na iných stránkach, je možné že doň zasahuje nejaký javascript iného doplnku. Môže sa stať že jeden doplnok narušuje iný. Osobne som sa s tým tiež stretol na vlastných stránkach v minulosti.
A tak jaký plugin to dělal přímo u Vás ? Nemáte nějaké tušení a nebo jaký hodnoty kde napsat aby to šlo ? Zkoušel jsem to deaktivovat a furt to blbne...
Zkoušel jsem různé pluginy odinstalovat a stále to blbne, zkusil bych tedy variantu dopsat tam ty hodnoty jak daleko to má být od horního okraje a takový, jenom bych potřeboval napsat kam a kde to najdu :-)
Stránky 1