Nejste přihlášeni
Dobrý den, jsem v nové verzi webové administrace. Nejsem schopen najít nastavení MX záznamů. Buď jsem totálně slepý, nebo to tam není.
Dále se mi nejspíše nepropojila doména s hostingem. Moje doména nefunguje. Díky.
Žiaľ táto možnosť ešte nebola doprogramovaná do webového rozhrania nového webadminu. Administrátori ju samozrejme v čo najkratšom čase doplnia. U domény sarina.cz sa nevytvorili ani A záznamy. Prosím napíšte na info@endora.cz a administrátor vám ich vytvorí hneď ako to bude možné. Za spôsobené komplikácie sa ospravedlňujeme.
Opraveno DNS. Omlouváme se za komplikace.
Ohledně MX záznamů, napište prosím na info@endora.cz. Na možnosti editovat DNS záznamy pracujeme.
Zdá se, že těch nedoprogramovaných věcí je v nové administraci více. Označím-li adresáře a soubory, dole jsou za sebou stejné volby na přesun, ale ani jedna na kopírování, u kořenového web zmizela volba na archivaci celého webu, pokud adresář archivuji, netuším, kam se mi tento soubor zapíše, nová administrace mi běží výrazně pomaleji než stará, volby na uložení, zavření a vytvoření už jsou jen na konci stránky, dříve byly i na začátku, a takhle bych mohl pokračovat dlouho. Uvítal bych návrat staré verze, nebo aspoň vydat podrobný manuál, který by mě přesvědčil, že nová verze není ostudným paskvilem.
O jaky se jedna ucet? pri vetsim mnozstvi domen muze byt administrace pomalejsi. Na tom pracujeme
Mám program "Plus", doménu b.9e.cz a na "Free" doménu c.9e.cz. Jinak žádnou jinou doménu na Endoře.
Dobrý, ja mám problém s vkladaním súborov pri administrácii. Nič žiadny súbor sa mi nenahrá. doména: aplikaciamv.8u.cz
Upravil lubo1310 (2015-03-07 09:18:02)
Pretrvava problem s nahravanim?
Áno problém stále pretrváva
Co presne nahravate a do jake slozky? Nahlasi vam to nejakou chybu?
Jeste prosim prohlizec a jeho verzi. Dekuji
Nešiel mi nahať ani jpg súbor cez Mozillu, ale teraz som to skúsil cez Chrome tak to išlo. Ďakujem.
Ano vypada to na problem s urcitou verzi Firefoxu. Na oprave se pracuje
V nové administraci se mi u domény http://kovani.g6.cz/ nezobrazuje obsažený prostor - píše to u Všeho nuly (počet souborů, dat atd.). Přitom mi admin zobrazí soubory na této doméně správně.
Jedna se o chybu ktera bude v nejblizsi dobe opravena
opraveno
Zdravim z nicoho nic mi uplne vypadla domena: dom.cekuj.net
prehliadač ju nechce otvorit a ked sa prihlasim tak ma pusti do administrace ale ked na nieco kliknem (napr. vzhlad, menu, widgety) tak to zamrzne resp,. nic to nerobi ... skusal som aj obnovit web ale nic sa nestalo. (mozno to robim zle)
Dakujem. S pozdravom
Paully
Jedná se o chybu použité šablony (pokouší se načíst neexistující externí soubor). Podrobnosti kde je problém a jak ho řešit (bude zapotřebí deaktivovat aktivní šablonu - provede se přejmenováním adresáře se šablonou) jsem Vám zaslal e-mailem.
V nové verzi administrace se mi v editaci skriptu ztratilo barevné rozlišení, takže skripty jsou dost nepřehledné. Dá se to nějak nastavit zpět?
Vaši připomínku přidáme na seznam k doplnění.
Barevná rozlišování nastaveno.
u nové administrace je v pravo tip dne a pokud na nejaký kliknu tak se nic nestane používam IE 11
Mohl bych poprosit o zaslání snímku obrazovky sem nebo na info@endora.cz. Děkuji.