Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
Zapnul jsem přesměrování pošty na svůj osobní mail, nemám žádný vytvořený, služba přesměrování mailu aktivní, ale jakýkoli mail na adresu (ahoj@felixprojekt.cz, admin@felixprojekt.cz atp.) končí zprávou od Mail Delivery Subsystem - nedoručeno.
Pro úplnost dodávám že doteď jsem měl u outlooku vytvořený e-mail felix@felixprojekt.cz u kterého momentálně běží odstavovací lhůta - chci se zbavit hotmailu. Potom jsem si s tím chvíli hrál - mazal, zákládal e-maily atp (u vytvořených schránek zase fungovala pouze odchozí, nikoli příchozí pošta, ale to mě teď netrápí).
Doména felixprojekt.cz, program Plus.
Díky za radu.
Díky za rychlou odpověď, e-maily následně zhruba týden chodily v pořádku, potom však zase nic, tentokrát ani nechodí Mail Delivery Error. Nefunguje jak felix@felixprojekt.cz (u kterého stále běží lhůta zrušení služeb hotmailu), tak ani jakákoliv jiná.
U domény felixprojekt.cz máte aktívne presmerovanie mailov do vami zvolenej mail schránky u Googlu. MX záznamy na doméne súhlasia a smerujú na správne servery ktoré toto preposielanie vykonávajú. Ak nemáte maily vo vašej Gmail schránke zaslané na čokolvek@felixprojekt.cz ani v zložke SPAM, prosím napíšte na info@endora.cz požiadavok z odkazom na toto vlákno a administrátori preveria funkčnosť daného preposielania mailov v logoch serveru.
Prověřoval jsem dnes 2 zaslané e-maily na felix@felixprojekt.cz a neco@felixprojekt.cz a podle logu byly serverem Google přijaty. Přetrvává stále problém?
Díky za bleskovou reakci. Chyba byla nejspíš u mě, e-maily chodily, ale z nepochopitelného důvodu se mi označují jako přečtené a archivují se. (Filtry jsem kontroloval, tam to není). Těžko ale říct, co s tím.
Každopádně děkuji za vyřešení problému, e-maily fungují
Stránky 1