#1 2014-11-14 22:35:59

neorevcrew
Endora uživatel

[Vyřešeno] Nejde založit web

Zdravím,

mám takový problém. Měl jsem web kterej jsem musel odstranit, když jsem udělal novej tak mi píše celou dobu že tam je využito apod. 0% a když jdu na adresu tak mi to furt píše "Doména nalezena

Služby budou funkční nejpozději do 45 minut. Pokud ani po této době Vaše doména neběží, zkuste restartovat internetový prohlížeč.

Veškeré placené služby jsou aktivní až po připsání částky na náš účet. Do té doby je webhosting aktivní ve FREE programu. Případná registrace domény probíhá taktéž až po připsání částky na účet.
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na fórum podpory. " Zkoušel jsem restartovat jak prohlížeč, tak jsem zkusil i jinej prohlížeč, restartoval ntb i router a odpojil a připojil jsem se z netu. Zkoušel jsem i jinej kompl, ale furt mi to píše to stejné .. ( Mám na stránce nahraný systém - ať nahraju php nebo třeba WP z administrace, tak mi to furt píše to stejné i po 90 minutách ). Neví někdo co s tím ? sad Děkuji předem za odpověď.

#2 2014-11-14 22:44:32

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: [Vyřešeno] Nejde založit web

Na vašej doména psychosocial.4fan.cz mi to píše obsah nedodán, tj nenahradili ste pôvodný index.php novým indexom.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2014-11-14 22:45:01

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Web

Doména http://psychosocial.4fan.cz/ bez problému funguje, jen tam není obsah. Zkuste vyčistit cache prohlížeče.

Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

#4 2014-11-14 22:53:19

neorevcrew
Endora uživatel

JF - Ono je to na dlouhý povídání big_smile Ale asi to chtěl chvilku čas a nenahrávat to hned po založení smile
Trade - Zkusil jsem to smazat/vyčistit ale nic.
Nicméně už mi to jede ( smazal jsem z toho soubory a znovu je tam dal. )
Ale děkuju vám oboum za pomoc ! smile

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK