Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
po zakoupení programu MEGA se mi nejde přihlásit na web přes stránky, nevím kde je chyba.
Děkuji za odpověď a pomoc.
Co znamená to, že se nejde přihlásit? Zobrazuje se Vám nějaká chyba?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Kliknu na stránce www.sdhzdar2.cz v levém sloupci na Přihlásit, vyplním údaje, stránka pouze znova načte a nepřihlásí se.
Z URL adresy http://www.sdhzdar2.cz/wp-login.php
se to rozepíše na:
http://www.sdhzdar2.cz/wp-login.php?red … F&reauth=1
Tak jestli z toho něco vyčtete a nějak Vám to pomůže.
Koukám na Endoru, že mám databázy word300313355121 na 105% (Jen čtení). Tak jestli to taky není ten problém, ale přitom jsem tam včera byl přihlášený. Vůbec to nechápu...
Na programu PLUS jsem měl již plnou databázi word300313355121 a složila jenom ke čtení, proto jsem si zaplatil a již funguje program MEGA. Včera jsem se ještě mohl přihlásit do administrace webu přes plugin na stránce www.sdhzdar2.cz . Dnes když jsem chtěl přidávat články a fotky jsem se nemohl ani do administrace přihlásit. Napsal jsem své údaje i heslo, ale jediné co to udělalo je, že se jakoby obnovila stránka na přihlášení aniž by to napsalo nějakou chybu. Už jsem si smazal v notebooku věci spojené s prohlížečem a nic.
Tak jestli založit novou databázi či jak to vyřešit ? Moc se v tom nevyznám, ale založím-li novou databázi tak se smaže prakticky všechno ze stránky ne ?
Potřeboval bych ten problém do dnešního večera vyřešit. Proto předem děkuji za odpověď a pomoc.
Upravil mareczech (2014-10-29 12:06:23)
Pokud je to opravdu velikostí databázi, tak by problém mělo vyřešit její navýšení. V programu MEGA můžete mít velikost databáze až 150MB. Pro navýšení databáze je nutné napsat na email info@endora.cz z kontaktního emailu, na který je vedený účet.
Kontaktujte nás | FAQ
Dobře, napíšu že jsem si aktivoval program Mega a že žádám navýšení databáze word300313355121 ? A poté co to zvětší by to mělo jít ? :-)
Pokud by to po jejím navýšení stále nefungovalo, tak napište, příp. vytvořte i testovací účet.
Kontaktujte nás | FAQ
Dobře, děkuji.
Jestli to dobře chápu, tak mám napsat ze svého mailu, na který je i vedený doména tak napsat na mail info@endora.cz žádost o navýšení dříve uvedené databáze ? Nebo na to je někde v Endoře udělaná "kolonka" ?
Ano, chápete to správně. Z emailu, na který je vedený doména (účet na Endoře) stačí napsat na info@endora.cz žádost o navýšení databáze.
Kontaktujte nás | FAQ
Požadavek odeslán, děkuji za odpověď. V případě dalších problému se sem ještě ozvu.
Vše funguje, děkuji moc za pomoc.
Stránky 1