Nejste přihlášeni
Stránky 1
Od endory mě odrazuje jen jediná věc, a to je zakázaná funkce fsockopen, kterou já potřebuji.
Tímto se chci zeptat je možné to pro mě povolit nebo si mám prostě hledat jiný hosting ?
Děkuji za odpověď
Funkce fsockopen funguje, ale komunikace přes UDP porty je z bezpečnostních důvodů zakázána. Výjimku pravděpodobně není možné udělit, ale zkuste vyčkat na odpověď přímo od administrátora.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Kdy sem tam administrátor chodí ? Bylo by možné ho nějak kontaktovat ?
Můžete zkusit napsat na info@endora.cz, administrátor na fórum pravidelně chodí, ihned jak to bude možné, tak odpoví.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Funkce fsockopen je podporována. Blokována jsou všechna UDP spojení na firewallu, takže při využívání TCP spojení funguje - otestováno.
Potřebuji odpověď od administrátora jestli by bylo možné udělat vyjjímku s UDP portama, nebo jestli si mám najít jiný hosting který tuto funkci povoluje
To zas nedokážu předělat status server panel který je dělaný na UDP abych to dal na TCP.. Právě proto jsem chtěl povolit UDP
gametracker nemá status na SA-MP
Jinak proč z bezpečního hlediska jsou u vás zrovna blokované UDP porty ? Proč to neuděláte jako to mají ostatní hostingy, prostě jim vše funguje..
Myslím že je to jediná věc která mě u vás štve jinak jsem s tímto hostingem naprosto spokojen
Aby nemohli byť servery napádané a zneužívané.
Samozrejme môžete využiť hostingu u našej materskej firmy Stable.cz kde UDP porty blokované nie sú.
Nemôžete porovnávať Freehosting a profesionálny platený webhosting, to sú dve úplne rozdielne veci. Navyše každý poskytovateľ má svoje nastavenia a štandardy, takže ani nieje možné porovnávať profi hosting s profi hostingom. Ak si zvyknete na niečo u jedného, neznamená to že u druhého to bude rovnako.
Nechci dělat reklamu ale například freehosting pip** a méně známější freewebhosting hostinger tuto funkci podporujou, ale zase tam mají jiné nevýhody
Stránky 1