Nejste přihlášeni
Stránky 1
hladame grafikov ktori vedia vitvoriť grafiku na online hru autori hry su dvaja hra by mala byť už čoskoro ale problem je v tom že nemame dizajnera takže kto by bol schopni robiť pracu grafik dostane viac info na tomto mail <!-- e --><a href="mailto:tolasan@zoznam.sk">tolasan@zoznam.sk</a><!-- e --> hra bude v podobe online hry divokekmeny naš veb je <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.stredovek.tode.cz">www.stredovek.tode.cz</a><!-- w --> kto by mal zaujem nech sa kontaktuje
musi vedieť
1- php
2-html
3-robiť dizajn stranky
4-sql
Musi mať vela času aspon raz za den na hodinu praca neni platena je do dobrovolna a zdarma!
Dej mi 50 000 a budeš to mít i s grafikou
Zadarmo ani kuře nehrabe, ale hosting endora jo
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
vi ste čo lami ved ten čo bude grafik automaticky sa stava spoluadministratorom hry prečitajte si čo som napisal až tak pište bludy
Podle Vaších kladených podmínek hledáte grafika se zkušenostmi s tvorbou webdesignu, který zároveň ovládá SQL a PHP? Nemůžete po grafikovi chtít, aby byl zároveň i programátorem ..
.. čoby nie .. ja som to dokázal skĺbiť .. viem robiť aj webgrafiku a viem aj robiť s PHP a MySQL ..
samozrejme, nedá sa jeden príklad aplikovať na všetkých, to mi je jasné .. ja len tak, že som príkladom, že sa to dá .. a poznám minimálne jedného človeka čo toto dokázal rovnako skĺbiť ..
tak to je dost teda chtej aby se jim nekdo venoval webu a zadarmo tak to je fakt husty by sem chtel videt toho kdo by to delal a zadarmo
vi ste čo lami ved ten čo bude grafik automaticky sa stava spoluadministratorom hry prečitajte si čo som napisal až tak pište bludy
ale kto tu čo hovorí o administrátoroch ? jediná lama si tu podľa všetkého ty. hľadáš grafika a programátora, kladieš si podmienky a nakoniec napíšeš že je to zadarmo? jediné toto sa tu rieši a nie že keď budem grafik budem aj administrátor hry. to mi prinesie aký výnos, že budem admin? len ten že ti budem robiť celý web od základov a ko tomu sa oňho ešte budem aj starať ... zadarmo ? zamysli sa nad tým čo vlastne chceš a napíš o niekoľko mesiacov znova.
Zkus se poptat na ***, mají zde řadu krásných her a určitě o něčem budou vědět. A pokud ne, alespoň načerpáš inspiraci
Stránky 1