#1 2010-12-06 17:45:16

mido
Člen
Registrován: 2010-10-22
Příspěvky: 6

Re: problém s mysql #1045

Když jsem si dělal tabulky v db tak mi zamrzl pc a já jsem jej resetoval a pak sem chtěl pokračovat jenže mi nešlo se přihlásit nejde to ani php skriptu vim že heslo zadávám dobře několikrát sem to zkoušel neví někdo co s tím? já si myslím že je to tím že když mi to zamrzlo že jsem se neodhlásil
Děkuji za pomoc mido

Offline

#2 2010-12-06 18:43:06

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: problém s mysql #1045

Skús zmeniť vo webadmine heslo za nové.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2010-12-06 19:13:41

mido
Člen
Registrován: 2010-10-22
Příspěvky: 6

Re: problém s mysql #1045

dík už to jede ale nejak mi nejede SELECT  name FROM users WHERE  name = system podle vseho co sem nasel je to dobre (tabulky a sloupce existují)

Offline

#4 2010-12-06 19:16:14

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: problém s mysql #1045

Možno tam máš nejakú chybu, mne napríklad toto funguje OK:

$result = @mysql_query("SELECT pass FROM customers WHERE mail='".$meno."'");

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#5 2010-12-06 19:19:58

mido
Člen
Registrován: 2010-10-22
Příspěvky: 6

Re: problém s mysql #1045

no já ti tu dám taky kus kódu:
mysql_connect($hostdb, $userdb, $passdb) or die("nelzte se registrovat zkuste to prosím později")  ;echo "c1";
        mysql_select_db($db) or die("nelze se registrovat zkuste to prosím později");echo "c2";
        $query = "SELECT name FROM users WHERE name = ".$_post['users'];
        $chck = mysql_query($query) or die("nelze se registrovat zkuste to prosím později" . mysql_error());
dik za rady

Offline

#6 2010-12-06 19:29:46

mido
Člen
Registrován: 2010-10-22
Příspěvky: 6

Re: problém s mysql #1045

uz sem to rozjel byla to chyba v apostrofech...

Offline

#7 2010-12-06 19:42:48

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: problém s mysql #1045

Presne tak, nejaké ti tam chýbali ;o)


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK