#1 Včera 08:13:05

Manhetn
Člen
Web

Jak upgradovat stávající FREE programy alespoň na FUN?

Dobrý den,

s příchodem nové administrace jsem totálně zmatený. Za prvé stále nefunguje přihlášení přes MojeID, na hlavní stránce Endory mě to stále přesměrovává na javascipt stránku s chybou {"success":false,"message":"username or password is missing"} .
A na adrese https://admin.endora.cz/my-account#tab_3 zase "You did not enter a zip code" . Takže se stále musím přihlašovat loginem a heslem.

No docela mě překvapilo, že jsou nové reklamní bannery hned dva a celkem kazí vzhled stránek a překrývají některé prvky. Tak jsem chtěl doménu manhetn.info upgradovat na balíček FUN. Ale jak hledám, tak hledám, nikde není tlačítko pro upgrade. A když chci koupit novou službu se stejným názvem, tak na mě vyskočí opět anglicky chyba:
manhetn.info
AVAILABLE_ONLY_TRANSFER

Tzn. pokud doménu nebudu mít u vás, tak nelze zakoupit ani jeden balíček pro odstranění reklam? Absolutně se v novém systému ztrácím a přestávám mít důvěru abych např. nepřišel o své stránky nebo se toho rozbilo ještě více. Nový systém zkrátka nefunguje a i já jakožto celkem pokročilý uživatel jsem jednoduše ztracen. Na úvodní stránce (která je stále ve Firefoxu totálně rozbitá) mě přihlašovací formulář stále přesměrovává na login do staré administrace, kde již samozřejmě nelze nic nastavit, Moje ID hlásá cosi username or pasword is missing, nelze zakoupit novou službu na stávající domény, musím se přihlašovat na úplně jiné stránce, která nikde není uvedena a kde také nejde Moje ID, chce to po mě výše uvedený Zip code.

A když už jsem se tedy přihlásil, tak u Manhetn.info hostingu nemám ani jednu databázi, všechny jsou na nějakém hostingu dbs_199381 , který se tváří jako další služba/doména.
screenshot-92.png

Můžete mi tedy vysvětlit co se vlastně vůbec děje?

Aby toho nebylo málo, tak i přístup na FTP se změnil, vždy jsem se na FTP přihlašoval jedním loginem a měl k dispozici všechny domény na účtu. Teď? Všechny domény mají vlastní login, takže přistupování ke stránkám je mnohem složitější.

A jako poslední jste mi na email napsali, že si mám změnit DNS údaje na novou IP, a že vás mám v případě ruční změny někam kontaktovat, ale neuvedli jste kam. Tak Vás tedy kontaktuji sem, že jsem IPv4 i IPv6 na Cloud Flare již předělal.

Prostě ze stabilně fungujícího hostingu a administrací se stal jeden velký guláš a paskvil, ve kterém se nikdo nikdy nemá šanci vyznat :-/ .

Upravil Manhetn (Včera 08:22:13)

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK