#1 2025-09-12 14:57:12

petia14
Člen

Novější verze PHP

Dobrý den,

u webu jsf.funsite.cz bych potřebovala kvůli aktualizaci WP upgradovat na vyšší verzi PHP, ve staré administraci mi to ale nabízí max 7.4 a v nové ta možnost ještě není, mohla bych vás poprosit o nějaké ruční upgradování z vaší strany na verzi 8.3?

Předem moc děkuji za reakci a pěkný víkend.

Petra

#2 2025-09-13 21:54:52

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: Novější verze PHP

Dobrý den, novější PHP bude k dispozici po migraci FTP a databáz. Server fenek bude migrován v následujících měsících, viz https://migrace.endora.cz/harmonogram/ děkuji

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2025-09-29 21:54:13

dwcz1
Člen

JF napsal:

Dobrý den, novější PHP bude k dispozici po migraci FTP a databáz. Server fenek bude migrován v následujících měsících, viz https://migrace.endora.cz/harmonogram/ děkuji

Dobrý den, mám web na Slonice(asi, měl jsem uloženo v přihlášení k FTP před migrací, je to g6.cz), který by měl být již zmigrovaný(přišel mi email o dokončení). Jak změním verzi PHP? Webhosting mě po přihlášení upozorňuje na:

"Podpora starší verze PHP na vašich webech

Ve vašem účtu se nachází hostingy, u kterých bude spuštěna služba Rozšířená podpora PHP. Více informací naleznete v naší nápovědě a v e-mailu, který jsme vám poslali. Kompletní seznam hostingů s jejich PHP verzemi si můžete stáhnout v sekci "Můj účet" –> "Přehledy". Nezapomeňte, že starší verze PHP mohou být nastaveny i u subdomén."

Což je super, ale já tam tu starou verzi(je tam 5.6) nepotřebuji...jenže to nejde změnit. V administraci není k nastavení PHP přístup, jen obrazovka "upgradujte na vyšší plán". To je poněkud schizofrenní, buď budu platit za starou verzi PHP, nebo za to, abych měl novější? Jak to tedy je, nebo zase něco selhalo?

#4 2025-10-04 13:12:52

Kubas789
Člen

Na tohle jsem také narazil.
Mám privátní projekt na PHP 5.6 a teď je úplně na nic a wordpress se nelíbí 7.4 PHP.
Upgradujte na vyšší plán.
Prosím o vyřešení tohoto problému, free hosting měl možnost verzí PHP do migrace.
Děkuji.

Upravil Kubas789 (2025-10-04 13:16:15)

#5 2025-10-04 22:17:30

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Dobrý den, PHP verze jsem vám u WordPress domén navýšil na PHP 8.4. U té třetí vám změnu na novější můžu taktéž provést. Bohužel nastavení ze strany administrace již nadále pro webhosting Free nebude k dispozici. Zvažte přechod na placenou variantu hostingu kde tyto možnosti jsou.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK