Nejste přihlášeni
Stránky 1
ahoj potrebujem jeden help mame v škole bloknuti facebook a skušal som rozne anonymizeri ale nie som si isty ich vespečnostov a tou rychlostov tak som sa rozhodol nahodit si vlastny na vaš hosting (dufam že to neni porušenie pravidiel ak je to iba sukromne)
skusil som :
glype
zelune
sgiproxy
bblocked
Nie každi potoporoval javascript ale ani na jednom som nerozbehol facebook ![]()
Prosim ak poznate niečo ine tak helpnite ale mozno by stačilo aby to iba kodovalo url asi takto:
?__proxy_url=aHR0cDovL3BvZHBvcmEuZW5kb3JhLmN6L3Bvc3RpbmcucGhwP21vZGU9cG9zdCZmPTU=ps. mrknite s akej ip to pišem ![]()
já myslím že provoz vadit bude... kdyby si každý nahodil "soukromý" proxy web, tak by to bylo hrozné....
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
ok a teda ten url coder alebo take nieco neni? nic take som nenasiel
estli se ti na tom povede rozjet fb v klasicky verzi a ne mobilní tak mi ho taky pošli
(PM)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
facebook nerozchodíš cez žiadne proxy a ani žiadny anonimizér, maximálne nejakým VPN tunelom na iný server ale to si myslím že tiež v škole nerozchodíš a po druhé by si musel nájsť taký server čo by ti povolil VPN ;o)
Stránky 1