#1 2021-06-15 09:46:21

polarslayer
Endora uživatel
Registrován: 2014-03-19
Příspěvky: 3

500 Internal server error

Zdravím,
mám bohužel na Endoře problém, že většina PhP scriptů, která je na Laravelu na tomto hostingu prostě nefunguje i když je instaluji přes tutoriál. Vždycky hlásí stejnou chybu a to tuto:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at root@endora.cz to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.


Povedlo se mi rozjet třeba 2 z 10 a tím pádem se obávám, že je problém někde na straně Endory, co to nějak blokuje nebo něco takového. Co s tím mám dělat ať nemusím měnit hosting.

Děkuji

Offline

#2 2021-06-15 17:18:12

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,321

Re: 500 Internal server error

Dobrý den, kde přesně vám to nefunguje? Doporučuji zkontrolovat soubor .htaccess jestli obsahuje řádek Option multiviews který chybu způsobuje.

Offline

#3 2021-06-16 10:40:09

polarslayer
Endora uživatel
Registrován: 2014-03-19
Příspěvky: 3

Re: 500 Internal server error

JF napsal:

Dobrý den, kde přesně vám to nefunguje? Doporučuji zkontrolovat soubor .htaccess jestli obsahuje řádek Option multiviews který chybu způsobuje.



Řádek obsahuje, ale když tento řádek smažu, tak to vyhodí

Tato stránka nefunguje

Web fitflow.8u.cz momentálně tento požadavek nemůže zpracovat.

HTTP ERROR 500

Offline

#4 2021-06-16 17:27:59

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,321

Re: 500 Internal server error

Dobrý den, dle error logu dostupného na FTP v složce .tmp vám to končí chybou:

PHP Fatal error:  Uncaught ErrorException: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(G:\shopist_bundle\shopist\storage\framework\views/ae39e68c056648820a151c889a7ff5f55d467ec4.php) is not within the allowed path(s): (/home/users/princzuko/:/usr/share/pear/) in /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php:23
Stack trace:
#0 [internal function]: Illuminate\Foundation\Bootstrap\HandleExceptions->handleError()
#1 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php(23): file_exists()
#2 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/Compilers/Compiler.php(67): Illuminate\Filesystem\Filesystem->exists()
#3 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/Engines/CompilerEngine.php(50): Illuminate\View\Compilers\Compiler->isExpired()
#4 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/facade/ignition/src/Views/Engines/CompilerEngine.php in /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php on line 23

Offline

#5 2021-06-19 19:49:40

polarslayer
Endora uživatel
Registrován: 2014-03-19
Příspěvky: 3

Re: 500 Internal server error

JF napsal:

Dobrý den, dle error logu dostupného na FTP v složce .tmp vám to končí chybou:

PHP Fatal error:  Uncaught ErrorException: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(G:\shopist_bundle\shopist\storage\framework\views/ae39e68c056648820a151c889a7ff5f55d467ec4.php) is not within the allowed path(s): (/home/users/princzuko/:/usr/share/pear/) in /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php:23
Stack trace:
#0 [internal function]: Illuminate\Foundation\Bootstrap\HandleExceptions->handleError()
#1 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php(23): file_exists()
#2 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/Compilers/Compiler.php(67): Illuminate\Filesystem\Filesystem->exists()
#3 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/Engines/CompilerEngine.php(50): Illuminate\View\Compilers\Compiler->isExpired()
#4 /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/facade/ignition/src/Views/Engines/CompilerEngine.php in /home/users/princzuko/fitflow.8u.cz/web/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php on line 23


Děkuji moc, ale bohužel stále netuším, co s tím, aby to fungovalo.

Offline

#6 2021-06-19 20:19:09

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,321

Re: 500 Internal server error

Je potřeba upravit vaše skripty aby nepřistupovali do neexistujícího umístění na nějaký windowsácky disk G.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK