#1 2020-01-05 14:59:10

jotidom
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 18

Zaplněný prostor a zálohovaní nebo stáhnutí souboru

Zdravím
Dneska mi přišlo na email upozornění že jsem přetáhl kvótu  prostoru ,pravděpodobnou příčinou je že mi přestal fungovat cron který  mě každých 30 minut něco smaže  to souvisí pravděpodobně před časem upravenou verzí php.Přes FTP mi jdou akorát mazat soubory po jednom a to ještě pomocí PSPad potřebuji vědět jak to hromadně stáhnout a pak smazat? díky



v cronu mám mazací skript
<?php
   
  // public static function deleteDir($dirPath) {
$dirPath = "adresář který je potřeba mazat";
    if (! is_dir($dirPath)) {
        throw new InvalidArgumentException("$dirPath must be a directory");
    }
    if (substr($dirPath, strlen($dirPath) - 1, 1) != '/') {
        $dirPath .= '/';
    }
    $files = glob($dirPath . '*', GLOB_MARK);
    foreach ($files as $file) {
        if (is_dir($file)) {
            self::deleteDir($file);
        } else {
            unlink($file);
        }
    }
 
  ;
?>
a dává mi to chybu
Fatal error: Cannot access self:: when no class scope is active in

Upravil jotidom (2020-01-05 16:34:32)

Offline

#2 2020-01-07 21:05:54

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,739
Web

Re: Zaplněný prostor a zálohovaní nebo stáhnutí souboru

Dobrý den, hromadné mazání zvládá každý ftp klient kde stačí označit požadované adresáře a kliknout na delete.
Též lze mazat i přes správce souborů.

Co se týče uvedeného skriptu eviduji že máte středník na předposledním řádku co může způsobovat chybu.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK