Nejste přihlášeni
Stránky 1
Před nějakou dobou jsem si udělal na hostu složku psp a protože PSP neumí AJAX tak jsem dohledal nějakej soubor + script kterej načte obsah ze stránky ale pak se našla menší chyba a to že se mi automaticky vkládá reklama a uvozovky " javascript nemůže pobrat a tak se chci zeptat jestli by se dala omezit na jeden soubor(nejlepší)/složku omezit reklama
Díky všem ![]()
EDIT: nejedná se o chat bo PSP by to stejně nepobralo
Reklama obmedziť nejde, je to systémom pre celú doménu ktorá nemá PLUS.
Každé načítanie súboru sa rovná nová reklama na konci dokumentu. V prípade že používaš javanačítavanie tak môžeš na tieto dočítavané časti reklamu maskovať. Samozrejme nezabúdaj aby na stránke bola reklama 1x čo vyžadujú podmienky služby ![]()
1 reklama na úvodu stránky myslim stačí.. Provizorní řešení už je udělaný a moje první skoro přes ajax aplikace funguje. Ale přesměrování na prázdnej textovej dokument bylo vážně nutný ? ![]()
http://magicdr0p.4fan.cz/ a přesměrování je přes <?php Header("Location: ...."); ?> . to znamená že vlastně ani nemůžu data z tý stránky nějak zpracovat , i když to mi nijak moc nevadí
Ten header si si tam musel vložiť sám, mne sa stránka nepresmeruje. Je tam obrázok a text "Website is under construction." a nieje nastavené kódovanie dokumentu v head preto rozhadzuje diakritiku.
kódování se dodá. http://magicdr0p.4fan.cz/psp/ <- to je ono jenže stránka funguje jenom s tim že tam přídeš z PSP(Playstation Portable ) browseru.
chybělo tam } ?> a už to funguje jako bych přišel z PC.Kdyby se dalo řešit problém líp tak mam hned po problému ale taky sem spokojenej že aspoň něco mam úplně zadarmo ![]()
Myslim že kdyby šla omezit reklama tak bych moh udělat mini nenáročnou browserovou hru pro 2-4 hráče.. jenže, reklama ![]()
flash aplikace nahrazuje AJAX kterej PSP neumí ![]()
edit: přidáno windows-1250 aby fungovalo všecko líp,.včetně reklamy ![]()
Bude vadit že když se postava pohne tak to pošle maximálně takhle data top: 111px; left: 111px; var topw = 111; var leftw = 111; ? myslim že to je fakt minimum ale stejně to nebude to co teď dělam,je to jenom testování stability hráče a podobně ![]()
Stránky 1