#1 2019-08-27 10:41:05

fekiac
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 3

max_execution_time a max_input_time

Dobrý den.
Lze toto přenastavit na

max_execution_time = 180
max_input_time = 180

Momentálně je zde na servru restrikce na
max_execution_time = 60
max_input_time = 60

Offline

#2 2019-08-27 19:29:31

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,749
Web

Re: max_execution_time a max_input_time

Dobrý den, prosím viz https://www.endora.cz/vlastnosti část PHP. Navýšit tyto hodnoty lze na 90 vteřin u programu MEGA.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

#3 2019-08-28 07:51:43

fekiac
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 3

Re: max_execution_time a max_input_time

Dobrý den.
Děkuji.
Takže nelze navýšít na 180.
Bohužel při instalaci CRM je toto minimální požadavek na limit.
Díky

Offline

#4 2019-08-28 16:57:23

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,749
Web

Re: max_execution_time a max_input_time

Dobrý den, dočasně jsem vám tento limit nastavit. Při nejbližším reloadu se nastavení vrátí automaticky zpět.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

#5 2019-08-29 09:40:02

fekiac
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 3

Re: max_execution_time a max_input_time

Dobrý den.
Děkuji za informaci. A nebude to prosím delat do budoucna problem ?
Děkuji

Offline

#6 2019-09-14 11:43:09

bob01
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 16

Re: max_execution_time a max_input_time

Dobrý den pane Fačkovec,

už jste mi to nastavoval a přesto mám tyto hodnoty:

PrestaShop Version 1.7.6.1
PHP Version 7.3.3 (OK)
MySQL Version 5.6.43-84.3 (OK)
Memory Limit 256M
Max Execution Time 60s
Smarty Cache enabled
Smarty Compilation auto

Můžu vás poprosit o navýšení Max Execution Time na 180s? Ještě se chci zeptat, kde můži nastavit Memori Limit?

Děkuji.
Robert Weiss

Offline

#7 2019-09-14 15:36:29

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,749
Web

Re: max_execution_time a max_input_time

Dobrý den, dočasně jsem vám tento limit nastavit. Při nejbližším reloadu se nastavení vrátí automaticky zpět na hodnoty webového programu PLUS.

Pokud vyžadujete vyšší memory_limit a dlouhodobě i vyšší max execution time, budu Vám muset doporučit profesionálny webhosting Stable.cz a jejích VMS kde tyto hodnoty můžou dosahovat zvolené konfigurace.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK