#1 2017-09-02 12:51:46

janky
Endora uživatel
Registrován: 2013-09-22
Příspěvky: 9

Nejde nahrát obrázek přes formulář.

Dobrý den na webu - www.beta.proevo.cz nejde nahrát přes formulář obrázek, na localhostu funguje nevíte kde by mohl být problém ?

Offline

#2 2017-09-02 18:24:11

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,847
Web

Re: Nejde nahrát obrázek přes formulář.

Môžete prosím konkretizovať presnú časť skriptu pomocou ktorého vykonávate upload?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#3 2017-09-03 13:18:58

janky
Endora uživatel
Registrován: 2013-09-22
Příspěvky: 9

Re: Nejde nahrát obrázek přes formulář.

public static function uploadLeagueImage($newName)
    {
        $_FILES["file"]["name"] = isset($_FILES["file"]["name"]) ? $_FILES["file"]["name"] : null;
        $_FILES["file"]["type"] = isset($_FILES["file"]["type"]) ? $_FILES["file"]["type"] : null;
        $_FILES["file"]["size"] = isset($_FILES["file"]["size"]) ? $_FILES["file"]["size"] : null;
        $_FILES["file"]["tmp_name"] = isset($_FILES["file"]["tmp_name"]) ? $_FILES["file"]["tmp_name"] : null;
        $_FILES["file"]["error"] = isset($_FILES["file"]["error"]) ? $_FILES["file"]["error"] : null;

        $name = $_FILES["file"]["name"];
        $tmp_name = $_FILES["file"]["tmp_name"];
        $error = $_FILES["file"]["error"];

        $images = array("jpg", "JPG", "jpeg", "JPEG", "png", "PNG");
        $prefix = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . self::DEFAULT_LEAGUE_IMAGE_PATH;

        if (!empty($_FILES["file"]["name"])) {
            if (!$error) {
                $explo = explode(".", $name);
                $ext = end($explo);
                $location = $prefix . $newName . '.' . $ext;
                if (!in_array($ext, $images)) {
                    return 2;
                } else {
                    if (!file_exists($location)) {
                        $move = move_uploaded_file($tmp_name, $location);
                        if ($move) {
                            return $newName . '.' . $ext;
                        } else {
                            return 14;
                        }
                    } else {
                        #$result = "Soubor s tímto jménem jíž existuje, prosím nauploadujte ho znovu.";
                        return 11;
                    }
                }
            } else if ($error == 1) {
                #$result = "Presáhl jste limit velikosti uploadu na tomto serveru.";
                return 10;
            } else if ($error == 2) {
                #$result = "Přesáhl jste limit velikosti souboru.";
                return 9;
            } else if ($error == 3) {
                #$result = "Soubor byl nahrán pouze částečně!";
                return 8;
            } else if ($error == 4) {
                #$result = "Soubor se nepodařilo nahrát na server.";
                return 7;
            } else if ($error == 6) {
                #$result = "Na serveru chybí temp. directory!";
                return 6;
            } else if ($error == 7) {
                #$result = "Nepodařilo se zapsat soubor na disk.";
                return 5;
            } else {
                #$result = "Nastala neznámá chyba.";
                return 4;
            }
        }
    }

Offline

#4 2017-09-04 15:29:04

janky
Endora uživatel
Registrován: 2013-09-22
Příspěvky: 9

Re: Nejde nahrát obrázek přes formulář.

Je vtom scriptu něco špatně ?

Offline

#5 2017-09-04 15:34:05

PetrAndel
Podpora
Registrován: 2015-07-27
Příspěvky: 500

Re: Nejde nahrát obrázek přes formulář.

Bohužel pouhé "nejde" nám nic neřekne - zkoušeli jste problém debugovat? Na čem kód selhává? Vrací PHP nějakou chybu?

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK