Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer,
snažím se obnovit zálohu na server z localhostu přes komponentu akeeba. Data jsem v pořádku přenesl na ftp serveru, ale nemůžu se dostat přes obnovu hlavní databáze stránek. Mohli by jste mi někdo poradit jak správně vyplnit pole? Jestli správně chápu, v typu databáze jsem vypsal localhost. V uživatelském jméně bych měl vložit uživatelské jméno přidělené hostingem a dále přidělené heslo. V názvu databáze uvádím moje jméno databáze_db. Přesto se nedostanu k dalšímu kroku a ukazuje se hláška unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL. Díky za jakoukoliv radu.
Připojeni na databázi z PC mimo endoru je možné pouze u programu Plus/Mega (http://www.endora.cz/vlastnosti část MySQL), pokud si u daného uživatele přidáte výjimku. Dále potřebuji vědět alespoň na jakém serveru, abych Vám mohl poslat adresu hostitele a port.
Dobrý den, díky za rychlou odpoveď. Vlastním program plus. A serverem myslíte bluefile.cz?
Nebo srva.endora.cz?
Hostitel je sqla.endora.cz:3315
Vytvořte si nového uživatele do databáze v Databáze MySQL. Při vytváření vyberte požadovanou databázi, která bude skrze něj přístupná a před odeslánim formuláře klikněte na "Vzdálený přístup", kde vyplníte Vaši veřejnou IP (zjistíte mojeip.cz).
Zdravím a díky za info. Vytvořil jsem si nového uživatele podle Vašeho doporučení a zapsal ip adresu. Přesměrovámí na phpadmina sqla.endora.cz:3315 je ok. Přesto jakmile pokračuji v obnově přes akeebu nelze pokračovat stejně jako dříve.
Omlouvám se za unáhlenou odpověď. Při vepisování jsem u databáze přidával příponu_db. Bez ní je je vše v pořádku a instalace se dokončí.. Ještě jednou díky!
Rád jsem poradil
Stránky 1