#1 2014-03-07 00:37:53

mareczech
Člen
Místo: ZR, Vysočina
Registrován: 2013-04-02
Příspěvky: 297

Obrázek v Header

Zdravím, na stránce www.sdh-polnicka.cz bych rád místo nápisu SDH POLNIČKA  dal obrázek, jestli by jste mi mohli prosím sestavit HTML větu, kterou bych vložil do  Header.php místo textu.
Děkuji za odpověď.

Offline

#2 2014-03-07 01:58:30

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: Obrázek v Header

Zde můžete nalézt možné řešení.


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#3 2014-03-07 22:50:09

mareczech
Člen
Místo: ZR, Vysočina
Registrován: 2013-04-02
Příspěvky: 297

Re: Obrázek v Header

Tak děkuji už jsem to tam dal, ale potřeboval bych nějak něco upravit...
Když sjedu dolů dčív tam jelo dolů jenom Menu a teď jede i ten obrázek.
Co kde změnit ? (header.php) chci aby stále jelo dolů, ale jenom Menu

<!DOCTYPE html>
<!--[if IE 7]>
<html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if IE 8]>
<html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if !(IE 7) | !(IE 8)  ]><!-->
<html <?php language_attributes(); ?>>
<!--<![endif]-->
<head>
	<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
	<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
	<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
	<!--[if lt IE 9]>
	<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js"></script>
	<![endif]-->

    <!-- Begin WordPress Header -->
    <?php wp_head(); ?>
    <!-- End WordPress Header -->
</head>

<body <?php body_class(); ?>>

<ul class="header">
<center><a href="http://www.sdh-polnicka.cz/" target="_top"><img src="http://www.sdh-polnicka.cz/wp-content/uploads/2013/07/LOGO.png" border="0" alt="Header.php" width="443" height="755"/></a>
    
	<?php if ( has_nav_menu( 'bar' ) ) :  wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'bar', 'depth' => 2 ) ); else : ?>
	<?php wp_list_pages( 'title_li=&depth=2' ); ?>
	<?php endif; ?>
	<?php if ( get_theme_mod('facebook_setting') != 'The url link goes in here.' ) : ?><li><a href="<?php echo get_theme_mod('facebook_setting') ;?>" class="icon-facebook-rect" target="_blank"></a></li><?php endif; ?>
    <?php if ( ( get_theme_mod('twitter_setting') != 'The url link goes in here.' ) && ( get_theme_mod('twitter_setting') != '' ) ) : ?><li><a href="<?php echo get_theme_mod('twitter_setting') ;?>" class="icon-twitter" target="_blank"></a></li><?php endif; ?>
    <?php if ( ( get_theme_mod('google_plus_setting') != 'The url link goes in here.' ) && ( get_theme_mod('google_plus_setting') != '' ) ) : ?><li><a href="<?php echo get_theme_mod('google_plus_setting') ;?>" class="icon-googleplus-rect" target="_blank"></a></li><?php endif; ?>
    <?php if ( ( get_theme_mod('youtube_setting') != 'The url link goes in here.' ) && ( get_theme_mod('youtube_setting') != '' ) ) : ?><li><a href="<?php echo get_theme_mod('youtube_setting') ;?>" class="icon-youtube" target="_blank"></a></li><?php endif; ?>
    <?php if ( ( get_theme_mod('vimeo_setting') != 'The url link goes in here.' ) && ( get_theme_mod('vimeo_setting') != '' ) ) : ?><li><a href="<?php echo get_theme_mod('vimeo_setting') ;?>" class="icon-vimeo" target="_blank"></a></li><?php endif; ?>
    <?php if ( ( get_theme_mod('soundcloud_setting') != 'The url link goes in here.' ) && ( get_theme_mod('soundcloud_setting') != '' ) ) : ?><li><a href="<?php echo get_theme_mod('soundcloud_setting') ;?>" class="icon-soundcloud" target="_blank"></a></li><?php endif; ?>
    <?php if ( get_theme_mod('navi_search_setting') == 'on' ) : ?><li><form role="search" method="get" id="navi_search" action="<?php echo home_url(); ?>/" ><input type="text" value="Search" onFocus="if(this.value == 'Search') { this.value = ''; }" onBlur="if(this.value == '') { this.value = 'Search'; }"  name="s" id="s" /></form></li><?php endif; ?>
</ul>

<main>
    
    <div class="spacing"></div>
    
    <div class="content_fix">

Upravil kksmirice (2014-03-07 22:50:50)

Offline

#4 2014-03-07 22:53:58

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: Obrázek v Header

Pak jej nemůžete vložit do třídy header, ale musíte si vytvořit novou třídu, nastylovat ji a vložit před header.
Vyžaduje to alespoň základní znalosti html a css.


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#5 2014-03-07 22:59:07

mareczech
Člen
Místo: ZR, Vysočina
Registrován: 2013-04-02
Příspěvky: 297

Re: Obrázek v Header

Znalosti právě nemám, jsou minimální. A jak vytvořit to netuším kdyby jste měl nějaký návod pro laiky.

Offline

#6 2014-03-07 23:02:20

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Registrován: 2013-01-22
Příspěvky: 3,596
Web

Re: Obrázek v Header

Doporučuji, abyste si prostudoval stránky uvedené výše (http://www.jakpsatweb.cz/). Pokud si přečtete alespoň základy css a html, tak byste to měl bez problému zvládnout.


Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

Offline

#7 2014-03-07 23:06:30

mareczech
Člen
Místo: ZR, Vysočina
Registrován: 2013-04-02
Příspěvky: 297

Re: Obrázek v Header

Něco umím, ale nevím jak to udělat aby to zůstalo trvale nahoře a jelo dolů jen menu, nemohl by jste prosím něco poradit kromě odkazování ?

Offline

#8 2014-03-08 11:33:52

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,707

Re: Obrázek v Header


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#9 2014-03-08 14:42:41

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: Obrázek v Header

Nebo zkuste:

<div class="moje_logo">
  <a href="http://www.sdh-polnicka.cz/" target="_top">
    <img src="http://www.sdh-polnicka.cz/wp-content/uploads/2013/07/LOGO.png" border="0" alt="Header.php" width="443" height="755" />
  </a>
</div>
<ul class="header">
<center>
...

A nastylujte si třídu moje_logo


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK