Nejste přihlášeni
Stránky 1
Omlouvám se, že zakládám další téma, ale mam další problém a vtom minulym bych se asi odpovědi už nedočkal.
Chtěl bych se zeptat zda se dělá nějaká záloha u vás?
Protože právě se mi povedlo aktualizovat design na webu a právě skočil tam nějakej novej a hnusnej a já bych potřeboval dostat zpátky ten co tam byl předtim.
Tak zda by bylo možné vrátit web www.zeddy.cz o pár hodin zpět tak by to bylo opravdu vynikající.
U domény zeddy.cz klikněte na zálohy. Je tam záloha ze 13-09-2013 04:27:18 a potom starší. Zálohu si můžete stáhnout do adresáře backup a nebo nahrát do adresáře web kliknutím na "Nahradit současný web". Pokud zvolíte možnost "Nahradit současný web", tak celý obsah, který tam je teď se smaže a nahradí ho tato záloha.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Nahrál jsem to na ten "Nahradit současný web" a podívejte se jak to skončilo..
Zatím se můžete přihlásit do administrace WordPressu atp. Aktivoval jsem Vám zobrazení chyb, to by mělo odhalit, proč se objevuje bílá stránka.
Kontaktujte nás | FAQ
Mohu se tedy zeptat zda jste už přišel na nějakou chybu či co?
Zkuste ještě vyčkat. U domény jsem Vám aktivoval na 7 dní program PLUS. Přihlašte se do administrace a zkuste si změnit šablonu na jinou.
Kontaktujte nás | FAQ
Jo tak bezva už tam je to co sem chtěl.
Tak děkuju mockrát.
Bílá stránka tam byla nejspíše proto, že jste měl aktivovaný vzhled, který když jste nahrál zálohu a nahradil web zmizel a tak byla místo hlavní stránky jen bílá stránka.
Kontaktujte nás | FAQ
Stránky 1