Nejste přihlášeni
Dobrý den, používám šablonu Meeta na stránce www.sdh-polnicka.maweb.eu a potřeboval bych nahrát obrázek který by byl spíše do čtverce, tak bych potřeboval zvětšit velikost zobrazovaného obrázku na stránce, už jsem projel skoro vše a nějak to nemůžu najít. Kdyby jste věděli rady tak děkuji za odpověď.
Jakože chcete zvětšit ten obrázek v headeru? Tu siluetku? Vždyť máte přímo v HTML nadefinovanou velikost, tak ji změňte.
Teda a jestli můžu rejpnout, to už horší šalonu neměli?
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
Také se mi tato šablona nelíbí, ale vybrali si jí tak jí musím udělat. Já tam potřebuji dát jiný obrázek, větší než je to černý a oranžový nebe Nevím kde co změnit ;-)
Umístění obrázku máte -> http://www.sdh-polnicka.maweb.eu/wp-con … czech1.jpg, velikost je nastavena na 1060x326 px
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ano, na tuto velikost se musí obrázek pro zobrazení na úvodní a dalších stránkách oříznout.
No tak stačí tu hodnotu přepsat na to která se vám bude hodit a je to.
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
Teď nemůžu ani ten obrázek nahrát, hodí mi to chybu.
Jakou chybu? Kde (na stránce, v administraci webu, ...)?
1. Murphyho zákon:
https://docs.google.com/file/d/0B-2tCTK … sp=sharing Tohle to píše
na stránkách jsem Vám aktivoval zobrazení chyb, zkuste prosím postup zopakovat
Warning: Creating default object from empty value in /home/users/mareczechzr/sdh-polnicka.maweb.eu/web/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Kde je napsáno $paged_comments->all_posts = true;
Verze pluginu Paged Comments už je zastaralá, poslední jeho aktualizace byla skoro před 5 lety. Doporučuji Vám plugin deaktivovat, to problém vyřeší a používat jiný. Je vždy lepší používat pluginy, které se stále aktualizují. Pokud máte zastaralý plugin, tak to potom může způsobovat problémy.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
A až ho aktualizuju tak by se už měla nahrát úvodní fotka ?
Vy ho aktualizovat nemůžete, to může jen jeho autor. Informace o pluginu naleznete zde http://wordpress.org/plugins/paged-comments/.
Kontaktujte nás | FAQ
Ano, také jsem se na tu stránku předchvílí díval, a pak to tedy půjde nahrát ?
Chybu podle error logu způsobuje tento plugin, takže až ho deaktivujete/smažete, tak by s tím neměl být problém.
Kontaktujte nás | FAQ
Připojení k serveru www.sdh-polnicka.maweb.eu bylo přerušeno. Kód chyby: ERR_CONNECTION_RESET po nahrátí souboru a přejítí ke kroku číslo 2, oříznutí obrázku.
Tak já už nevím, teď to zase nahrálo ale krok číslo dva udělal jenom prázdnou bílou obrazovku, zkuste to prosím Vy, jestli máte čas, do mailu Vám pošlu přihlašovací údaje. A obrázek
Nikde nevidím Váš mail..
Email, kam mi vše můžete zaslat je trade.endora@seznam.cz, pokusím se Vám na to podívat.
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji mockrát.
Nešlo by prosím zvětšit výška úvodního obrázku ? A v prohlížeči Explorer se mi to objeví, ale v Maxthon a Google Chrome ne...
Výška a šířka úvodního obrázku lze změnit přímo ve funkci. V adresáři wp-content/ themes/ meeta/ functions/ theme/functions.php si najděte funkci
// The height and width of your custom header.
define( 'HEADER_IMAGE_WIDTH', apply_filters( 'wpzoom_header_image_width', 1060 ) );
define( 'HEADER_IMAGE_HEIGHT', apply_filters( 'wpzoom_header_image_height', 326 ) )
a změňte si wpzoom_header_image_height z 326px například na 400px.
Co se Vám nezobrazuje v prohlížečích Maxthon a Google Chrome? Úvodní logo? U mě je zobrazeno ve všech prohlížečích korektně.
Kontaktujte nás | FAQ
Změněno děkuji, mě se stále zobrazuje v Maxthonu a Google Chrome ty hory co tam byli předtím..
Obrázek o rozměrech 3264x2448 Vám vůbec nedoporučuji do headeru. Optimalizujte jeho velikost, jinak brzy bude mít nedostatečný trafic.
1. Murphyho zákon: