Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, potřeboval bych poradit, už hodinu hledám kde mám nastavit v pluginu NEXTGen Gallery aby obrázky nebyli rozházené jako teď ( http://www.sdhzdar2.maweb.eu/fotogaleri … &gallery=1 ) ale byli vedle sebe uspořádány a pod sebou.
Děkuji za radu.
vložte to jako galerii ne jako obrázky. Případně můžete změnit stylopis, který se o to stará
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
Ono to je právěže už po rozkliknutí galerie, to je právě to, tak jestli nevíte kde se co má nastavit či přepsat ?
nemám k dispozici váš stylopis, ale hádal bych, že někde chybí float nebo tak. Nechce se mi to moc zkoumat, ale tam bych začal.
Jen letmý pohled
- máte tam 2x nadefinovanou šířku
- float úplně chybí
Hádám, že to máte ovlivněné nějakým stylem ze šablony. Doporučil bych projet přidané classy jestli to neovlivňuje některá z nich. A dával bych pozor na inline styly, které tam máte, protože to můžou také pokazit.
A vysvětlit podrobně kde bych to měl asi tak najít a upravit by nešlo ?
Zkusil jsem si nainstalovat galerii a obrázky se zobrazují vedle sebe.
Úprava css souborů by měla problém vyřešit.
Zkuste se podívat sem http://wordpress.org/support/topic/plug ... thumbnails
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Díky Trade ty vždycky víš jak poradit, díky moc :-) kouknu na to
Tak tady nad tím sedím pěkně dlouho a stále nemůžu najít chybu, nemohl by jste mě prosím nasměrovat nějak ? Děkuji
přepněte na neupravený vzhled wordpressu. Pokud to i v něm půjde špatně zkuste znovu nahrát nextgen. Pokud to v jiném vzhledu půjde dobře, tak je chyba ve vašem stylopisu pro vzhled - tlučou se tam styly.
Zkuste odstranit Vaše předchozí úpravy ve stylech.
Pokud se pamatuji, měl jste po provedení úpravy ve stylu chybu stylopisu. tuším, že to bylo ve spojitosti s margin - nesprávně uvedeno.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1