Nejste přihlášeni
Stránky 1
Potřeboval bych pomoc ohledně šablony, stáhl sem si komplet šablonu a přes ftp ji hodil na hosting ale po tom co se pokusím spustit stránku tak se zobrazí pouze reklama endory a ještě ve špatném kódování.
Jednoduše řečeno nejde mi nahrát žádná stáhnutá šablona a jde mi použít jen ta default, která se mi nahraje po instalaci aplikace joomla.
mám to na doméně třetího řádu, proto ta reklama tam. Prostě to vykreslí tu reklamu a ještě ve špatným kódování ale né tu šablonu alkabrius.4fan.cz
Kam jste na FTP šablonu nahrál? Nahrajte šablonu do /templates a v administraci aktivujte a nastavte jako výchozí.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Šablonu jsem do templates nahrál ale v administraci se mi nezobrazí
Šablonu si nainstalujte přes administraci - Rozšíření - správce rozšíření, vyberte balíček šablony a zvolte nahrát.
Potom by se Vám měla zobrazit klasicky ve správci šablon.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ano to jsem provedl vybral šablonu zvolil jako výchozí a najednou mám 2 výchozí u té první to nelze zrušit a web stále vykresluje pouze reklamu.
The plugin JAT3 framework must be installed and enabled.
Zřejmě ještě něco chybí...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jojo ale ve správci pluginů to není, tak nevím kde to sehnat asi se budu muset poradit se strejdou googlem.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Mám to, děkuji za ochotu a rychlost vyřešení tohoto problému a doufám,že už žádný problém mít nebudu DĚKUJI
Stránky 1