Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
vlastním doménu a hosting Endory a rád bych si vytvořil webovou stránku prostřednictvím tumblr. Vytvořil jsem tedy stránku a byla přístupná na adrese http://danielhlas.tumblr.cz/
Následně jsem chtěl, aby tato stránka byla přístupná na adrese danielhlas.com a tak jsem dle návodu změnil DNS v nastavění Endory, aby odkazovala na onu stránku.
Problém ovšem spočívá v střídání přístupnosti nové stránky. Několik hodin je na adrese danielhlas.com stará stránka, několik hodin nová a tak se to nepochopitelně střídá.
Může mi prosím někdo poradit, co přesně se děje nebo jak to opravit?
Děkuji
Změna DNS trvá až 48 hodin než se projení všude. Střídání obsahu stránek je proto normálním jevem než dojde ke kompletnímu nastavení.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji za odpověď,
ono to již je 48 hodin, ale zkusím počkat ještě delší dobu.
Doména tumblr.cz směruje na Forpsi a zřejmě nemáte správně nastaveny záznamy pro subdoménu danielhlas.tumblr.cz.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
IP 66.6.44.4 jsem jsem získal od Tumbrl s textem, abych odkazoval právě tam.
BEZ WWW to směřuje správně (nová stránka je šedá). S WWW to bohužel odkazuje na starý (černý) web. Tomu tedy nerozumím.Co mohu dělat, aby to fungovalo i s www?
Mockrát děkuji
Aha tam se bude určitě jednat o to, že v DNS jsou dva řádky
*.danielhlas.com a danielhlas.com
U druhého mám nastavenou novou IP, u první varianty mi to však bohužel píše Tento DNS záznam není možné editovat
Napadá vás, proč druhý záznam šel editovat a první nelze? Mimochodem nyní už nelze editovat ani DNS druhé varianty, přestože to na poprvé šlo.
Děkuji
Stránky 1