Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, prosím o pomoc na webu: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.otrockcz.cz">www.otrockcz.cz</a><!-- w --> I po smazaní celého webu mi hlási avast že bylo zastaveno skodlivé URL: Infekce URL:Mal. Nevím si s tím rady prosím naléhavě o pomoc. Mockrát Děkuji.
AVG mi na této stránce nic nehlásil.
Čistá instalace WP.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
To je divný Avast mi hlási právě vir - zkoušel jsem to i na více pc a u všech uplně stejný.
Jak to myslíte nacachovaný starý obsah?
Jak to myslíte nacachovaný starý obsah?
Obsah webu se kvůli snaze o rychlejší načítání ukládá do vašeho počítače což pokud nedojde ke změně na webu wůbec nepoznáte. Podstatné na tom je to, že je web už jednou načtený, uložený a tak se nemusí stahovat znova. To může přinést různé problémy jako například načtení starého a tedy již neaktuálního obsahu (stále ty zavirované stránky). Pomůže vymazání mezipaměti prohlížečů.
Pokud však tvrdíte, že jste to pak zkoušel i na jiných počítačích (po smazání webu z FTP) a problém byl stejný, pak je tato varianta nepravděpodobná. Každopádně momentálně už na webu zřejmě žádný virus není, ostatně jste vlastně jediný kdo ho viděl. V tom případě je opravdu nejlogičtější prohlásit, že je problém někde u vás. Těžko však takto z fóra zjistit kde...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Děkuji ale vymazal jsem mezipaměť prohlížečů ale ani to nepomohlo. Jenom u mě problém není někomu web de ale někomu ne záleží podle antiviru spíše ale nejde nikomu kdo má Avast. Posílám i odkaz na fotku co mi to dělá když chci jít na web. http://imageshack.us/photo/my-images/845/chybaweb.png/
webová prezentace běží, co se týče Avast! - právě pro tyto plané hlášky jsem jej přestal používat. Možná chyba v aktualizaci virové databáze, nebylo by to poprvé u Avast!
1. Murphyho zákon:
Tak děkuji za pomoc dám vědět avastu... a už ho nebudu používat, je k ničemu.
Můžu se zítra podívat na PC s Avast!em.
1. Murphyho zákon:
Je to problém Avast! Detekuje URL:Mal
Možná v nové aktualizaci toto již bude odstraněno... :geek:
1. Murphyho zákon:
Stránky 1