Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den prosim o radu:
domena - msnydek.cz
joomla aktualizovana na 2,5,3
phoca aktualizovana na 3,2,0
po instalaci phocy jiste problemy ... po instalaci misto klasicke hlasky a moznosti dal pracovat -- bac a musel jsem se znovu prihlasit pak jaks taks
zprvu jsem si nevsiml ale v administraci a i na frontendu vzdy ve spojistosti s phoca
hláška
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/gynpraxe/msnydek.cz/web/components/com_phocagallery/models/categories.php on line 159
moc prosim o radu ... dekuji
... oprava ... v administraci hláška jiná
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/gynpraxe/msnydek.cz/web/administrator/components/com_phocagallery/libraries/phocagallery/render/renderadmin.php on line 70
A mohl bych požádat budto o vytvoření nebo o blbovzdorný návod jak nato
Předpokládal jsem to ale nepovedlo se mi ani připojit k db skrz PHPmyAdmin... prihlasim se a zadne db nevidim je zjevne ze jsem zvolil spatny login a pass ale nevim ktery uzit a hlavne kde ho najit
diky jg
Děkuji funguje - tedy zatím ;o)
Mohla bych poprosit o totéž? Mám úplně stejný problém a phpmyadmin nerozumím už vůbec. Doména mlejnec.com
Nebo vysvětlit jak na to, ať tu s tím příště neotravuji znovu..
Mockrát děkuji! OK, zkusím ještě pohledat :-) Jsem Vám moc vděčná za pomoc a Vaší trpělivost :-)
Pokud se nemýlím, najdete vše tady <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=28&t=4933&p=28632&hilit=phocagallery#p28644">viewtopic.php?f=28&t=4933&p=28632&hilit=phocagallery#p28644</a><!-- l -->
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji
Ještě bych měla jednu otázečku ohledně Phoca Gallery...
Jak je možné, že se mi nezobrazuje menu, jakmile rozkliknu nějakou z fotogalerií?
Nebo je chyba někde v nastavení Joomly?
A nebyl by nějaký postup, kde bych našla to nastavení na zobrazování menu u galerií? :oops:
Tam mám ale zaškrtané položky menu, u kterých chci aby se menu zobrazovalo. Rubriku fotogalerii mám zaškrtlou a taky že když na ní na webu kliknu, tak je vše v pohodě. Ovšem do chvíle, než rozkliknu některou z fotogalerií v galerii. Nebo jsem někde jinde?
Koukněte se kdyžtak jak to (ne)funguje v praxi: mlejnec.com
Mě funguje.
Otevřu fotogalerii v ní je šest kategorií, všechny obrázky si mohu prohlédnout...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
V tomto prípade je lepšie ku každej galérií urobiť zvlášť link cez menu, prípadne v nastaveniach modulu zvoliť možnosť zobrazovania vždy, tj označí všetky položky menu.
Galerie se zobrazuje, obrázky taky, ale menu ne
JF: Když dám zobrazit vše, tak se mi na webu zobrazují dvě menu (anglické a české)... a to s tím odkazem myslíte jako vytvořit podrubriky v menu?
Stránky 1