Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň potreboval by som vytvoriť tabuľku v MySQL ale na tomto hostingu som s MySQL nerobil a je tu nová verzia tak neviem kde mám teraz tú tabuľku vytvoriť lebo tam sú tabuľku ktoré sú vytvorené. Robil som len so staršou verziou MySQL a tam to je jednoduché, iba, že tam majú problémy s MySQL serverom tak som sa to rozhodol robiť tu tak poraďte mi prosím ako vytvoriť tabuľku vo vašej MySQL
Tabulku vytvoříte v databázi.
Databázi založíte v Administračním rozhraní Endory.
Ovládání phpMyAdmin je stejné jako starší verze.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Napísal by si mi tu cestu kde to nájdem lebo na Endore som s MySQL nerobil tak neviem
phpmyadmi je už dlhé roky rovnaký, zvyšujú sa len verzie, tj opravujú sa diery čo boli v predošlých verziach, vo webadmine si vytvor databázu a klikni na jej názov, otvorí sa phpmyadmin kde si vytvoríš to čo požaduješ
Vytvoril som si novú databázu ale kliknúť sa na ňu nedá, neviem prečo, skúšal som to niekoľkokrát a nič ide mi iba jedna databáza, a skúsil som ísť na sql5.endora.cz dal som tam tie prihlasovacie údaje a napísalo mi, že sa nepodarilo prihlásiť do MySQL
///
Už to ide
A mám ešte jednu otázku, kde mám zadať toto:
CREATE TABLE `uzivatelia` (
`id` int NOT NULL auto_increment primary key,
`meno` tinytext NOT NULL,
`heslo` tinytext NOT NULL
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8
COLLATE=utf8_slovak_ci AUTO_INCREMENT=1;
Myslím to id meno heslo lebo v MySQL to vyzerá takto tak neviem:
///
A ešte niečo v MySQL som ešte taký začiatočník, tak sa chcem opýtať či by sa dali zadávať priamo tieto príkazy ako som tu napísal? Myslím ten Create Table... Ak áno tak kde?
do sql okna
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ok dík
Stránky 1